1 Galón Prenosná Fľaša na Vodu Šport Vody Kanvica s Časom Marker pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika Muti-využíva Športové Príslušenstvo Darček


Štítky: vajcia formulár, vrkoč šiť, gradient galón fľaša na vodu, štítok galón fľaša na vodu, 1000ml pohár, kovové galón fľaša na vodu, hlavne fľaše, abdl fľašu, šiť výbava, pohár magnet.

€9.25 €11.15
  • Skladom
  • w21152


Odrážky:

1、Motivačný Slogan a Času Značka: fľaše prichádza s motivačné slová a čas značku, ktorá zvyšuje váš denný príjem vody a nikdy sa dehydrované!Ideálne pre fitness ciele, ako sú strava, sledovanie príjem vody počas detox alebo tehotenstva.Zdieľajte vaše telo a osviežiť myseľ každom dúšku.

2、Super Veľká Kapacita: Nie viac toho, aby náplň vášho vody po celý čas! 1 galón hlasitosti.Dva-veľkosť miesta na jednu fľašu-úzke zásuvky pre pohodlné pitie bez úniku spp vybavené vnútri, a širšej jeden pre jednoduché čistenie alebo uvedenie ľad.

3、Premium Materiál: Inovované odolnosť & BPA free & žiadny chemický zápach.Fľaša na vodu je vyrobený z prémiovej PETG materiálu, ktorý je earth-friendly, nepresakuje, recyklovateľné a potravín triedy.Novo zahusťovanie materiál pre vynikajúcu odolnosť a dlhú životnosť.

4、Multifunkčné a Prenosný: dostatočne Veľký, s ľahko uchopiť rukoväť, aby ste hydratovaná po celý deň v posilňovni, praxi, pred/post workout, o kulturistike, cvičení, turistika, jóga, camping, beh, jazda na bicykli, rovnako ako doma, tak v kancelárii.Táto voda kanvice je ideálny pre športových nadšencov, aby sa zmestili všetky indoor & outdoor aktivity.

5、Ideálny Darček: S rukoväť, vybavené flip top otvorenie mechanizmus, tento šport kanvica umožňuje jednoduchšie nosiť kamkoľvek.Je ideálny pre váš milovaný tie, ktoré im pomáhajú, hydratované a zdravé.

Popis:

Vedeli ste, že 75% ľudí nedosiahne 10 šálky denne predpísané a sú považované za chronicky dehydrované?Dehydratácia môže ovplyvniť vašu náladu, vaše duševné schopnosti a zameranie.To ovplyvňuje aj vaše všeobecnej úrovne energie a vaše zdravie v dlhodobom horizonte.Preto vedenie hydratované je kľúč!

Funkcie:

1. Kreatívne Motivačných Viet: S jedinečným inšpiratívne frázy na to, že táto fľaša na vodu je navrhnutý tak, aby motivovať vás, aby ste piť dostatok potrebných príjem vody denne, a zaručuje vám pobyt hydratované a zdravé.

2. Veľký 1 Galón Kapacita: 1 Galón je dostatočne veľké na to, aby si vychutnať jednu celú fľašu s vodou bez toho aby sa museli starať o nájsť vodu doplniť.

3. Bezpečné BPA Free Materiálu: Remeselnícky bezpečné a je opakovane použiteľný materiál, tento fľaša na vodu je 100% BPA FREE, vôňa zdarma a zdravé pre vaše každodenné pitnej vody.

4. Prenosné Ideálny Darček: To je ideálny pre športových nadšencov, aby sa zmestili všetky indoor & outdoor aktivít, ako napr. turistika, beh, cvičenie,atď..

Špecifikácia:

Materiál: PETG

Kapacita: 3.78 L

Veľkosť: cca 32*14.5 cm/12.60*5.71 palec

Jeden váha: cca 360 g

Balenie Zoznam:

1*1 Galón Vody Fľašu

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.


  • drop shipping: podpora
  • Kapacita: 301ml-400 ml


Napísať recenziu

Súvisiace produkty