Kuchyňa Elastická Úložný Kontajner Chladnička Organizátor Nastaviteľné Plastové Chladnička Skladovacie Koše Pull-out Úložný Stojan


Štítky: správne mobilný telefón, auto, pohodlné jedálenské stoličky zbrane, držitelia kariet rytier pokožky, 4 gb ddr3 800 mhz notebook, lacné veľký pes, kočík, módne nohavice dievčatá 9 10, cyklistické oblečenie žien tím, bábiky, príslušenstvo 10 inch, oblečenie dospievajúce dievča gotický.

€3.04 €4.34
  • Skladom
  • w21335


【Vysúvacia Zásuvka Dizajn] vyzýva zvyšuje úložný priestor ubytovať viac potravín, ideálnou voľbou pre ukladanie drobných predmetov v skriniach , Zaťahovacie kuchyňa chladnička organizátor, hladké klzáku dizajn umožňuje glide v a z potravín pohodlne.

【Priestor Šetrič] vyzýva Visí chladnička police nemôže byť použitý iba v chladničke a mrazničke maximalizovať užitočnosť chladničkou a mrazničkou space, ale tiež môže byť stanovená podľa tabuľky ubytovať malé položky pre ich udržiavanie riadne.

【Kvalitné] vyzýva Táto chladnička úložný stojan je vyrobený z ekologických premium PP materiál, ľahký, trvanlivý bezpečné na používanie, jednoduchá inštalácia v priestore chladničky maximalizovať využitie priestoru.

【Vodný Filter Zásobník] vyzýva Špeciálne vetracie otvory na spodnej časti tejto chladnička zásuvky organizátor umožňuje jednoduché scedíme a vetrať, udržiava zeleniny a ovocia, osobitne z drippings, aj udržuje potraviny viditeľné pre ľahké prijať.

【Široko Používané] vyzýva Naše zásuvky organizátor má dostatok priestoru pre organizovanie rôznych druh položiek v chladničke/mrazničke alebo ukladanie kuchynských doplnkov.Okrem toho, môžu byť použité na stôl, písací stôl, skriňa, atď.Tiež ideálny pre stôl a lavicu ak chcete ukladať a usporiadať potraviny a malé položky.

Špecifikácia

Materiál: PP

Farba: biela, ružová, modrá, marhuľa

veľkosť :20.5*16.4*7.6 CM

Funkcia: chladnička skladovania; kuchyňa skladovania; kuchynské skladovanie

Teplé Upozornenie:vhodné pre chladnička police pod 0.5 cm/ 1.4 cm.

Balenie Obsahuje

1 x Chladnička Úložný Stojan


  • Komoditné vlastnosti: Nastaviteľné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • materiál: Plastové
  • Funkcie: chladenie


Napísať recenziu

Súvisiace produkty