4 Farby Samostatne Zalievanie Závesný Kvetináč Obsahuje Reťazec a Vody Indikátor Úrovne N58C


Štítky: dieťa topánky redakcia, vnútorné svetlo gt-r, dieťa obuvi svetlo elsa, dieťa plavky marvel, dieťa futbal oblečenie, vnútorný ps4 jds001, interný sata hd 25, rýchlosť ponožky, silikónové, dieťa tvar vlasy klip.

€2.38 €12.55
  • Skladom
  • w21867


4 Farby Samostatne Zalievanie Závesný Kvetináč Obsahuje Reťazec a Ukazovateľ Úrovne hladiny

OOTDTY Samostatne Zalievanie Závesný Kvetináč pre Vnútorné Vonkajšie Okrúhly Plastový Kôš na Kvety Rastlín Obsahuje Reťazec a Hladiny Vody

Ja Zalievanie Závesný Kvetináč na Vnútorné a Vonkajšie 8.6" Okrúhly Plastový Kôš na Kvety a Rastliny Obsahuje Reťazec a Ukazovateľ Úrovne hladiny (1PC,Svetlo Šedá)

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Vnútorné a Vonkajšie Použitie : planter je krásny dekoratívny doplnok do každej domácnosti, kancelárie alebo terasu.Tieto koše sú skutočne upúta.

Jednoduché Pestovanie : Pred výsadbou svoj závod v vnútorné košíka, môžete umiestniť niektoré Aerator Podkladu na dne na kvetináč pod zemina, na zlepšenie vodných kontroly ešte viac.

Ja Zalievanie Závesný Kvetináč s Vodou Úroveň Ukazovateľ : voda-indikátor úrovne vám vedieť, kedy je čas, aby doplňte nádrž.Self-zalievanie funkcia zabraňuje nad alebo pod závlahou.Aj udržuje zdravé rastliny tým, že dodáva konštantná vlhkosť a bráni živín a strát bežné tradičné sadenie.

Odvodnenie Plug Zahrnuté : sealed vnútorné misy a odvodnenie konektor na spodnej časti vonkajšieho koša umožňujú prepínanie medzi vnútorné alebo vonkajšie použitie.

Balík obsahuje: A hrdza-odolný triple-reťazca ,Vonkajší bazén , Vnútorný kôš pre jednoduché pestovanie , vody indikátor

Špecifikácie:

Materiál: PP

Veľkosť:Ako ukazuje obr

Farba:Šedá,Biela,Svetlo Šedá ,Tmavo Šedá

Package:

1x Samostatne Zalievanie Závesný Kvetináč

Upozornenie:

1.Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie.

2.Nie RetailPackage.

3. V dôsledku nastavenia monitora a svetelné podmienky, farby sa môžu mierne líšiť od uvedených fotografií.


  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: N58C8YY802255-WT


Napísať recenziu

Súvisiace produkty