Batérie, Nabíjačky AC Dual Channel Pre LP-E8 LC-E8 LC-E8C LC-E8E 550D 600D 650D 700D Kiss X4, X5 X6i X7i Rebel T2i T3i T4i T5i Nové


Štítky: samnsung výstroj s3, dámske čipky maska, vgod náhradných dielov, displej ibiza 6 l, žena, košele bmw, viagra 5 tablety, screen guard 156, vht medený sprej, displej hp g5 250.

€15.15
  • Skladom
  • w22326


Všeobecné Nahradenie Dual AC Cestovná Nabíjačka Pre LP-E8 Typ Batérie: Cestovná Nabíjačka Vstup: AC 100V-240V ~ 50/60Hz Max150mA Výstup: DC 8.4 V 600mA Farba: Čierna Rozmer: 85 x 48 x 35 mm (Hlavná Nabíjačky) Stav: Výmena Sieťovej Dual Channel Nabíjačky Batérií(Úplne Nový) Hmotnosť: 170 g (Hlavná Nabíjačky) Záruka: Plný 1 Rok Balík Inc: Inc 1x Hlavné AC Nabíjačka,1x SIEŤOVÝ Kábel Kompatibilný S katalógové Číslo LP-E8, LPE8

LC-E8, LC-E8C, LC-E8E Fit Stroj Modely

550D

600 D

650D

700D

Kiss X4

Kiss X5

Kiss X6i

Kiss X7i

Rebel T2i

Rebel T3i

Rebel T4i

Rebel T5i Zásielky Podmienky a Politiky Naše položka je Plný 1 Rok Záruka (z dostanete položky).

Pretože letecká spoločnosť bezpečnostná kontrola, takže package inc batérie pomaly ako usul, prosím, na vedomie.

Do 14 dní po obdržaní vašej objednávky, ponúkame pútavé 14 dní po obdržaní vašej objednávky, ponúkame pútavé 14 dní exchange (nahradiť) len vtedy, ak ste tovar

ak sa zistí chybný výrobcu.

Chybný tovar vám bude vymenený za rovnaký model po návrate usmernenia sú dodržiavané.

Mohli by sme sa spýtať kupujúci test položky v snahe eliminovať nesprávne použitie faktor, kupujúci má zodpovednosť nasledovať test správne.

Položka musí byť vrátení v NOVOM stave a so všetkými originálni výrobcovia obalov, vrátane kartónov, dielov a návod, príručka atď.

Zákazník je zodpovedný za náklady na vrátenie doprava, ale my sa budú vzťahovať na všetky náklady odosielajúceho výmenu.

Akékoľvek vrátenie musí informovať nás najskôr, aby sa odoslali späť bez návratu ID (daná zákaznícky servis), nebudú akceptované.Náklady na dopravu a poistenie poplatky nie sú refundovateľné.

Položky zistí, že nie je chybný, bude vrátený na kupujúci náklady.O NÁS BTBAI MALL je na základe požiadaviek trhu, zamerané na zákazníka on-line predajca a veľkoobchodný distribútor Náhradných dielov Fotografie a fotoaparátov, spotrebnej elektroniky v továrni priame ceny.

BTBAI MALL bol nájdený v roku 2007, sme si výhodná poloha v novom Svete Výrobu Centrum, ShenZhen Čína, tu má obrovské množstvo zaujímavých a top-štandardné výrobky sú vyrobené, tak sme schopní ponúknuť zákazníkovi najvyššiu kvalitu produktu s konkurenčné ceny.Okrem toho, náš profesionálny a nadšený service group venuje na trvalo poskytovať prvotriedne služby pre všetkých zákazníkov po celom svete.Spätnú väzbu, Ak máte nejaké otázky transakcie, prosím, kontaktujte nás slobodne, pomôžeme vám vyriešiť problém s spokojnosť.

Najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém Komunikovať plne, negatívne hviezdy je najhorší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém.

Budeme udržiavať vysoké štandardy, Vynikajúci Zákaznícky Servis pre 100% spokojnosť zákazníka.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Žiadame, aby ste nás kontaktovali Hneď PRED odchodom nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby,

tak, že budeme mať dostatok času na relove problém.

Toto je krok ukazuje, ako opustí spätnú väzbu, prosím, postupujte podľa pokynov, ďakujeme!


  • Rýchle nabíjanie: No
  • Package: áno
  • Použitie: Fotoaparát
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Druh: Elektrické
  • Displej: No
  • Inteligentné Nabíjanie: áno
  • Číslo Modelu: LP-E8


Napísať recenziu

Súvisiace produkty