Elastické Gauč Kryt Polyester Slipcover pre Obývacia Izba Úsek Tvaru L Gauč a Kreslo Kryt Nábytok Chránič 1 2 3 4 Sedačková


Štítky: gauč kryt 3 miestna zlé, l gauči kryt 3 sedačková, gauč kryt 3 miestna prented, gauč kryt 10 sedačková, rozkladací gauč kryt 3 sedačková, svetanya gauč kryt 3 sedačková, pohovka sa vzťahuje 2 sedačková, veľký gauč kryt 3 sedačková, gauč kryt 3 4 miestna sedačková, magic sofa kryt 3 sedačková.

€15.73 €30.84
  • Skladom
  • w22405


Informácie O Produkte

Balenie obsahuje: 1 gauč kryt

Výrobok je len gauč kryt, nie na vankúš. (Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt, neobsahuje vankúš alebo iné príslušenstvo.Ak potrebujete vankúš, musíte ho objednať samostatne.)

Veľkosť odporúčania:

Prosím zmerajte si gauč (vrátane opierky), a potom vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia (vrátane opierky), pohovka kryt bude menšie ako pohovke.

·1 miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm

· 2 kreslá, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm

·3 kreslá, gauč dĺžka by mala byť 195-230 cm

·4 kreslá, gauč dĺžka by mala byť 235-300 cm

Ak je v tvare L gauč alebo rohová sedačka alebo modulárne sedačka je v kombinácii s 2 častí, potrebujete objednať 2-dielna sada.Veľkosť kryt bude závisieť od dĺžky AA, BB a CC linky.

Napríklad: v prípade, AA = 200 cm a BB = 160 cm, by ste si mali kúpiť 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt.

Naše pohovky kryty sú vhodné pre pohovky s medzerou medzi sedadlo s operadlom a opierkou. (Pred nákupom, prosím, uistite sa, že váš gauč má veľké medzery, aby penové pásky vysuňte.Naše pohovky pokrýva nie sú vhodné pre pohovky s plytkým medzier.)

použitie:

Tento základný gauč kryt môže chrániť a chrániť váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenia a poškodenia, aby sa zabránilo poškodeniu.Je veľmi vhodné pre rodiny s domáce zvieratá alebo ľudí, ktorí hľadajú cenovo dostupný nábytok, riešenia na ochranu.Dokonca si môžete kúpiť rôzne farby a zdobiť gauč podľa sezóny a nálady.

poznámky:

1. Veľkosť tlačidlo: 2 obliečky na vankúše odkazujú na 2 vankúše, nie gauč kryty.

2. Ručné meranie 1-3 chyba je povolené, rôzne krajiny majú rôzne veľkosti, skontrolujte prosím pred nákupom.

3. Vzhľadom na problém diaľkovú prepravu, výrobok bude mať nejaké vrásky, ktoré nemusia byť rovnako plochý ako na obrázku, ale nebude mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku.

4. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že vzor je rovnaký ako na obrázku.

5. Nemôžete vybrať, ktoré jednom z farebných tlačidiel, prosím, kontaktujte nás.

námietka:

· Nepoužívajte bielidlo na čistenie veko

·Umývanie oblečenie alebo oblečenie podobné farby.

budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí ak je položka mať žiadny problém

1.Servisné služby ponúkame v rámci teda 12-všetky masáž budú odpovedali na prvom.Kontaktujte nás prosím prijaté masáž alebo obchodník, manažér

2.Upozorňujeme, hoot obrázky Produktov sú 100% v-druh streľby,ale preto, svetla,uhol a iných problémov, bude mať trochu iné

3.Spätná väzba Prosím zanechať 4 alebo 5 star,takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku.Budeme robiť rovnaké pre vás.Ak tam bol nejaký problém s nákupom,uistite sa, že ste sa na nás obrátiť pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu,aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom.Ako si môžete predstaviť,vašu dobrú spätnú väzbu, je životne dôležité pre náš úspech.

4.O predaji produktov

Prosím, nám pripomínajú, ak nie sú žiadne neupravené veci opráv produktov na predaj v tomto obchode.Spory vyplývajúce z týchto problémov podporu vrátenie a náhrada, ale nie ako dôvod na náhradu škody.

5.About product (o výrobku hlava slovník

S cieľom uľahčiť nakupovanie vyhľadávanie spotrebiteľov, produkt titul tento obchod je len kľúčové slovo sa používa podľa kupujúceho vyhľadávanie návyky, a nepredstavuje skutočnej účinnosti a vlastností samotného výrobku.

6.O používaní produktu

Pretože každý spotrebiteľa skúsenosti sú rôzne, účinnosť výrobku je ovplyvnená rôznymi faktormi, a nie je zaručené, že každý bude dosiahnutie rovnakého účinku.

7.Doprava

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie?

Ak máte robiť, aby váš pas informácií požadovaných miestne zvyky v Rusku.Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nebudú nikdy povedal tretej strane, a to je pre vás bezpečné poskytovať informácie na www.sarisanci.sk.

Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný?

A: Úplne musíme zariadiť váš balíček do 1-7 dní, nie viac ako 10days.Ak je to naliehavé, aby sa, prosím, urobiť poznámky, keď ste na mieste, poradí, alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis na nutkanie pre vás.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • materiál: Handričku
  • Štýl: Moderné
  • Platné Gauč: Sectional Sofa
  • Číslo Modelu: HR
  • VEĽKOSŤ: OTHER
  • Vzor: TLAČENÉ
  • Vzor Typ: Pevné
  • Výroba: Kombinácia Auta


Napísať recenziu

Súvisiace produkty