Horúce Nastaviteľné Nerezový Mozgov Koša V Umývadlo Mozgov Pan Zeleniny A Ovocia Sušenie Rack Kuchynský Drez Organizátor


Štítky: panvica usporiadanie, panvica organizér, riad držiteľ, ikea kuchyne zeleniny rack, gazdiná košík, organizátor pre riadu, jedlo na vlasy pre umývadlo, nerezová panvica organizátor, kuchyňa zeleniny úložný stojan, visí koša na batérie.

€12.09 €20.15
  • Skladom
  • w22496


38.5-60 CM Teleskopická Nerezová Oceľ Kuchyňa Nad Umývadlo Jedál Stojan na Sušenie Ovocia, Zeleniny, Zásobník Drainer Organizátor 1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.Zdravé, čisté a praktické. 3.Rozmery:38.5*16*9 cm; Rozmery po natiahnuté: 60*16*9 cm; (ručné meranie, dúfam, že by ste mohli pochopiť, mierne rozdiel na veľkosť). 4.Nastaviteľné od 31 cm 49 cm, široko vhodné pre váš drez. 5.Trojrozmerný(3D) tvarov,pohodlnejšie pre vás na skladovanie jedál a ovocia a zeleniny. 6.Ak chcete ušetriť priestor. 7.Materiál:nehrdzavejúca oceľ+plast. 8.Farba: Biela, Sivá. 9.Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie. 10.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.




Napísať recenziu

Súvisiace produkty