Jade náhrdelník z Maitreya a Buddha je Jade Náhrdelník s Príveskom


Štítky: prírodné jade korálky, green jade korálky veľa, green jade veľké korálky, podložka jade korálky, transparentné green jade korálky, skutočné green jade korálky, bledo zelená jade korálky, zelená fialová jade korálky, šperky jade korálky, waterdrop jade korálky.

€165.02
  • Skladom
  • w22651


Vitajte v našom obchode!!!

* Funkcia:

Náš obchod je na predaj 100% jade Pearl achát Jaspis, granát, kryštál jade biely jadeit a nefrit........Jade označuje prírodné jade bez vykonania akýchkoľvek umelých liečbu, zmenu alebo doplnok.Takýto druh prírodných jade sa nemení s časom.To môže byť zachovaná navždy a nosia dobre .False na kompenzáciu desať .15 dní na odoslanie .Podpora professionl identifikáciu .nie je dôvod, aby retum .Prosím vás ubezpečiť, nákup.

-Prirodzený a hladký.

-Ručne vyrezávané leštenie.

-To je vynikajúce handwork a veľké umenie poklad.

-Položka v plnej miere exponáty tvorivosti ducha a brilantné kultúry.

-Skvelý darček pre vašich priateľov, alebo pre svoju kolekciu.

-Priniesť šťastie sa na vás.

Dieťa Názov: S925 striebrom vykladané bezpečné doska

Dieťa materiál: a Tian Yu

Dieťa veľkosť: okolo 30*20*8 mm (podľa toho, čo je v naturáliách)

Dieťa použitie: od nosenie, zber, dávanie darov

Identifikáciu certifikátu: musíte určiť certifikát plus 10 juanov, nádhernej darčekovej kazete.

Značka záväzok: predaj Pierre, podporovať pravidelné preskúmanie hodnotenia inštitúcií!

Všetky naše šperky sú vytvorené zo starostlivo vybraných surovín kamene, ktoré sme zo zberu podľa seba.Z jade ťažba kameňa výber, kontrolu kvality, dizajn, rezbárstvo a napokon skončil-produkt nastavenia, každý proces sú ukončené podľa vlastných skúsených a profesionálnych tímov.Všetky naše one-step výrobnej linky môžu vyhnúť ďalšie náklady, ktoré vznikli medzi veľkoobchod alebo sprostredkovateľa, máme výhodu v tom, že prispievajú tieto dodatočné náklady späť na našu cenné zákazníkov, poskytuje našim zákazníkom konkurenčné ceny a najlepšie služby.

1. Pre viac projektu nákupy, môžeme kombinovať poštovné!Počkajte, prosím, pre spoločnú faktúru, aby si úspory!Za cenu, prvá položka vyžaduje celková platba, ale pre druhú položku môžete očakávať, že zľava na každú ďalšiu položku.To vám ušetrí veľa peňazí.

2. Všetky platby musia byť uskutočnené alebo uložené do siedmich dní od skončenia dražby.Projekt bude re-kótované alebo predáva inému uchádzači, 7 dní po predložení non-platené uchádzačov, aby správa.

doprava

Zvyčajne som sa poslať svoj tovar do 48 hodín od vašej platby.

Dodanie podrobnosti

Pre štandard international uniform doprava, to zvyčajne trvá 20-30 dní.Ak rýchlo, to dorazí do 15 dní, ak pomaly, v lehote 40 dní.V závislosti na efektívnosť pôšt a miestnych zvykov z rôznych krajín.

USA a ruskej dopravy čas na 12 až 20 dní, iné krajiny pre 22 do 30 dní,

Pre EMS Express, vo všeobecnosti, platba je dokončený po 10 až 15 dní dosiahnuť dohodu, na základe letecky poplatok, kontaktujte nás prostredníctvom EMS Expresné doručenie.

Ak potrebujete núdzové projektu, prosím, dajte nám vedieť a my môžeme poskytnúť aj ďalšie rýchlejšie dodávky podľa vašich požiadaviek.

zásady vrátenia peňazí

Pre poškodené alebo chybné položky, môžete získať o vrátenie alebo výmenu tovaru.

Všetky predajné sú konečné, pokiaľ popis predávaného výrobku je zistený nesprávny.Návrat položky iba v návrate kritériá a dopĺňa takto:

1. Všetky originálne balenie musí byť vrátený, vrátane kartónov, krabíc.Ak má položka boli nosené, prané alebo poškodený, žiadna výmena alebo vrátenie tovaru je stanovené.

2. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením neakceptujeme neoprávneným vrátiť.

Náhradný tovar bude vymenený do 5 dní od doručenia vráteného tovaru.

4. Prepravu a poistenie, nie sú refundovateľné.Vezmite prosím tiež na vedomie, že nie sme zodpovední za spiatočnú prepravu.

Výmenu môže len byť prijatý do 5 dní od prijatia tovaru.Ak vaše vnútroštátne colné zadržiava položky, nie sme zodpovední, nebude a nebude kompenzovať straty

Podmienky predaja

Vaša spokojnosť je veľmi znepokojený.Ak máme jasnú komunikáciu, myslíme si, že sme sa vyhli negatívnej spätnej väzby.Nechajte nám váš názor, prosím neváhajte a kontaktujte nás, urobíme všetko úsilie vysporiadať sa s problémami.

Kontaktujte nás a spätná väzba

Spokojný položky: Prosím, daj mi päť-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu.

Vďaka pozitívnej spätnej väzby, budeme robiť lepšie.

Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby,

Prosím, komunikovať s nami ako prvý. 24 hodín pre nás reagovať.

Ďakujeme vám za pochopenie a spoluprácu.


  • Strane Kameňa: Iné Natrual materiál
  • Číslo Certifikátu: dobrý
  • Číslo Modelu: AAAAA
  • Jemné alebo Módne: Jemné
  • Názov Značky: qianxihengyuan
  • Kúzlo Typ: Náboženské
  • Hlavný Kameň: Jade
  • Štýl: Trendy
  • Položka Druh: Charms
  • Kovy Typ: ŽIADNE
  • Typ Certifikátu: Gem Hodnotenia Centrum Pekingu Univerzita


Napísať recenziu

Súvisiace produkty