Wiistar AHD 4x1 Multi-viewer AHD Prepínač 4 v 1 výstup HDMI 1080P Quad Obrazovke v Reálnom Čase Multiviewer podporu Dva modely prepínanie


Štítky: hdmi multiview, multiview, procesor video, 4x1 multiview hdmi, multi viewer, hdmi bezšvíkové switcher, sdi splitter, 50 metrov hdmi kábel, hdmi switch, hdmi splitter.

€50.52
  • Skladom
  • w22660


Wiistar AHD 4x1 Multi-viewer AHD Prepínač 4 v 1 výstup HDMI 1080P Quad Obrazovke v Reálnom Čase Multiviewer podporu Dva modely prepínanie

Popis: 1080P AHD 4x1 Multi-viewer je vysoký výkon s 4 AHD obrazovke segmentácia a bezproblémové prepínanie výstupu prepínač.To môže displej 4 AHD digitálny video signál na rovnakej obrazovke s HDMI port a má rôzne video segmentácia, bezproblémové prepínanie 4 AHD vstupný signál synchrónne.Kontrolné metódy prepínač je flexibilné, môže byť prešiel cez tlačidlo a INFRAČERVENÉHO diaľkového ovládania.Je to veľmi praktické a stabilné spínač a jednoduchá inštalácia, môže byť použitý v hlavných projektov, konferenčných miestností a na iných miestach.Funkcie: 1. Vstupný Port: 4 x AHD 2.Výstupný Port:1 x HDMI 3.Audio Výstup:PCM2,5.1,Dolby 5.1,DTS5.1 4.Video Pásma:2.25 Gb / S, 5. Multi-Kompatibilný Systém:Nie je potrebné pohon, kompatibilné s viacerými systémami

6. Vyrobené z Hliníkovej Zliatiny: Hliníková zliatina je ľahší na materiál, odolný voči korózii, a má dobrú elektrickú a tepelnú vodivosť.

7.HD Rozlíšenie: Vysoké rozlíšenie prenosu a AHD 4X1 Multi-Viewer, rozlíšenie až 1920*1080P( AHD 720P25 AHD 720P30 AHD 1080P25 AHD 1080P30 ), ukazuje jemné obrazu, farebné obrazové kvality.HDMI výstup, rozlíšenie podporuje iba 1080P@60Hz( POZNÁMKA: Výstupné rozlíšenie podporovať iba 10080P@60Hz)

8. Displej Vysoká Rýchlosť Prepínania: High-speed bezstratový prenos obrázkov, žiadne oneskorenie pri obraz prenos

9. Viac Ovládacie Režimy: S infračervené diaľkové ovládanie, panel tlačidlo ovládací dve kontrolné režimy.Podpora power-off, funkcia pamäte, pohodlné prepínanie prevádzky

Olnly Podporuje Dva Režimy Zobrazenia:

1. Full-Screen

Cez prepínač ovládania, že môžete vykonať akékoľvek AHD vstupný signál prepnúť na celú obrazovku displeja zariadenia, ako je znázornené na obrázku.

2. Segmentácia Režim Zobrazenia

4 AHD, obrazový signál, priemerná popredia rovnaké zobrazí na displeji jednotky, ktoré môžu sledovať štyri high-definition AHD obrazu signály v rovnakom čase, ako je znázornené na obrázku.

Obsah balenia: 1*AHD 4X1 Multi-viewer

1*Diaľkové Ovládanie

1*Napájanie (EÚ alebo veľkej BRITÁNII alebo v USA alebo AU )

1*Užívateľská Príručka

O platby:

1. Akceptovať platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné Platby, ktoré www.sarisanci.sk podporuje.

2. Platba musí byť vykonaná do 19 dní aukcie uzávierky, ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii uzávierky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky(balíky, hodnota vyhlásenie, atď.), keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás.

O zásielke:

1. Všetky položky sú dodávané po celom svete, akonáhle je to možné, a ak máte osobitné prepravné požiadavky, prosím povedzte nám pred odoslaním.

2. Všetky pozemky odoslané prostredníctvom normálny príspevok(www.sarisanci.sk štandardná doprava,CN post,ePacket) sú obmedzené hmotnosťou do 2 KG,my vám vybrať vhodný spôsob, ako poslať.Ak svoj pozemok s nadváhou, zabezpečíme svoj pozemok cez 2 parcely.

3. Zákazníci z ruskej federácie,relatívna politiku svojej krajiny,postupujte prosím, láskavo napíšte vaše celé meno,úplnú adresu,aby sme mohli poskytovať lepšie služby pre vás,ďakujem vám veľmi pekne!

Po predaji:

1. Prosím skontrolujte, či balík prijaté v dobrej situácii, pred podpisom ním.

Odmietame všetky spory, ktoré kupujúci bez komunikovať s nami.Ak máte akékoľvek problémy s tovarom alebo naše služby, prosím kontaktujte nás kedykoľvek bez váhania namiesto opúšťa spätnú väzbu alebo otvorení sporu a my vám ho vyriešiť čo najskôr.

2. Naše služby účelom je, aby každý zákazník mať dobrý zážitok z nakupovania.

3. Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu & 5 star recenziu, ktorá sa bude priniesť lepšie rozvíjať šancu na našom internetovom obchode.Dobrá spätná väzba vám budú vrátené.

4. Návrhy sú vítané.


  • Package: áno
  • Tienenie: Non-Tienené
  • Aplikácia: Multimédiá
  • Balenie: Papierové Krabici
  • Verzia: Kompatibilný s HDMI 2.0 a
  • Druh: Káble HDMI-kompatibilný
  • Konektor B: HDMI
  • Funkcia: HDMI1.4-kompatibilný
  • Názov Značky: wiistar
  • Pohlavie: Žena-Žena
  • Vonkajší Priemer: other
  • Číslo Modelu: 4X1 AHD
  • Konektor Na: bnc


Napísať recenziu

Súvisiace produkty