Inteligentná Nerezová Oceľ Fľašu Termosky Pohár LED Zobrazenie Teploty Vákuové Fľaše Cestovné Auto Polievky, Káva Hrnček 500 ml


Štítky: kovové čaj, spp izolované hrnček, kiss kiss ryby, maker mlieko, šálku kávy cestovanie, crystal led stojan, hrnček tepelnej, šampanské displej, šampanské led, veľké izolované hrnček.

€8.06 €9.71
  • Skladom
  • w23357


Odrážky:

1、Vodotesný LED Displej: Vodotesný LED displej, že môže byť úplne ponorené vo vode.Viem, teplota vody, ak sa dotknete LED obrazovky.Nemusíte ísť cez ústa testovať teplotu a zabránilo popáleniu.Dobré tesnenie, nemusíte sa báť úniku vody.

2、Teplé Vedenie Čas: vákuové pohára bude brániť prenosu tepla.Náš produkt je možné udržať teplo kvapaliny nad 42°C po dobu 6 hodín, a udržať kvapaliny teplota pod 10°C na 5 hodín.Dlhšie ako iné izolované fľaše. (Po 24 hodinách pri teplote 100°C voda, teplota zostáva na približne 40°C).

3、Tvrdý a odolný proti Korózii: Vyrobené z potravín-triedy 304 nehrdzavejúca oceľ, tvrdý, odolný proti korózii, bezpečné a zdravé.splniť vaše potreby pitnej.Samozrejme, 100% neobsahuje BPA. (Veľkosť: 6,5 cm x 6,5 cm x 23.2 cm).

4、LED Displej: Vstavaný inteligentný čip s vysokým rozlíšením, LED displej, to sa automaticky vypne, keď nie v použitie, nie je potrebné sa obávať nepríjemné výmeny batérie.

5、Najlepšie Vianočné Darčeky: Pomocou pokročilých double-layer, vákuové technológie, tento kalich je módne a bohatý.Či už ste na cestách, doma, v kancelárii, alebo vonku, to je ideálny spoločník.Jednoduché a praktické, najlepší Vianočný darček pre priateľov, rodinu, deti, synov a dcéry.Poznámka: Nie je vhodný pre umývačky riadu.

1.Vodotesný LED Displej: Vodotesný LED displej, že môže byť úplne ponorené vo vode.Viem, teplota vody, ak sa dotknete LED obrazovky.Nemusíte ísť cez ústa testovať teplotu a zabránilo popáleniu.Dobré tesnenie, nemusíte sa báť úniku vody.

2.Teplé Vedenie Čas: vákuové pohára bude brániť prenosu tepla.Náš produkt je možné udržať teplo kvapaliny nad 42°C po dobu 6 hodín, a udržať kvapaliny teplota pod 10°C na 5 hodín.Dlhšie ako iné izolované fľaše. (Po 24 hodinách pri teplote 100°C voda, teplota zostáva na približne 40°C).

3.Tvrdý a odolný proti Korózii: Vyrobené z potravín-triedy 304 nehrdzavejúca oceľ, tvrdý, odolný proti korózii, bezpečné a zdravé.splniť vaše potreby pitnej.Samozrejme, 100% neobsahuje BPA. (Veľkosť: 6,5 cm x 6,5 cm x 23.2 cm).

4.LED Obrazovka: Vstavaný inteligentný čip s vysokým rozlíšením, LED displej, to sa automaticky vypne, keď nie v použitie, nie je potrebné sa obávať nepríjemné výmeny batérie.

5.Najlepší Vianočný Darček: Pomocou pokročilých double-layer, vákuové technológie, tento kalich je módne a bohatý.Či už ste na cestách, doma, v kancelárii, alebo vonku, to je ideálny spoločník.Jednoduché a praktické, najlepší Vianočný darček pre priateľov, rodinu, deti, synov a dcéry.Poznámka: Nie je vhodný pre umývačky riadu.

Funkcie:

1. Ochrana životného prostredia, opakovane a recyklovateľné pre mnoho rokov, použiť v každodennom živote.

2. Najlepší darček.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Kapacita: 500 ml

Teplo uchovávania kapacita: 5 hodín / 58°C, 10 hodín / 38°C

Udržať pokoj zručnosti: 5 hodín / 10℃

Balenie Zoznam:

1×Nehrdzavejúcej Ocele, Vákuové Banky


  • Kapacita: 501ml-600 ml
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty