Fotoaparát Nahradenie Zliatiny Split Krúžok, Trojuholník Krúžky Háčik Nové pre Nikon Canon Fotoaparátu Ramenný Popruh ozdobná šnúrka na uniforme


Štítky: pás fotoaparát, remienok na ruku camara, fotoaparát prípade nikon, fotoaparát nikon, fotoaparát band wifi, fotoaparát dslr popruh, Canon 600d, dslr popruh, taška ramenný popruh, carbon fiber jazdca.

€0.37 €0.57
  • Skladom
  • w24038


Fotoaparát popruh adaptér trojuholníkové rozdelenie krúžok s ABS plast viečko je perfektné riešenie pre uchytenie kamery krku/ramenný popruh alebo ručné popruh na fotoaparát malé očko.

Hodí sa najčastejšie fotoaparát krku/rameno/náramku ≤12 mm v šírke do kamery, zameriavacie zariadenia s okrúhle očko.Pomôcť vám vyriešiť záležitosť v prípade, že nemôžete sa pripojiť fotoaparát popruh alebo remienok na ruku priamo do fotoaparátu slučky.

Jednoduchá inštalácia.Precízne vyrobené odolné očko krúžky.Kvalita ABS ochranné plastové spp zabraňuje poškriabaniu z kovový krúžok.Použite ho na otvorenie trojuholník, krúžok a uložiť vaše nechty.

Materiál: 100% nehrdzavejúcej ocele, kvalitný ABS plast.Balenie obsahuje 4 ks očko krúžky s ABS čiapky.Držať niekoľkých párov šikovný v prípade, že pár je poškodené alebo stratené.

Trojuholníkové rozdelenie krúžkov adaptér s ABS plast viečko je určený na pripevnenie kamery krku/ramenný popruh alebo ručné popruh na fotoaparát malé očko.

Pomôcť vám vyriešiť záležitosť v prípade, že nemôžete sa pripojiť fotoaparát popruh alebo remienok na ruku priamo do fotoaparátu slučky.

Kompatibilné s fotoaparátmi, zameriavacie zariadenia s malé očko, je vhodný pre väčšinu krku/rameno/náramku ≤ 12 mm na šírku.

Silné a odolné, jednoduchá inštalácia.

Materiál: 100% Nerezovej Ocele

Trojuholník, krúžok: Hodí sa najčastejšie popruh ≤ 12 mm na šírku.

Ochranné plastové spp zabraňuje poškriabaniu z kovový krúžok.

Uložiť vaše nechty použitím kvalitných ABS spp otvoriť trojuholník, krúžok.

Mnoho fotografov držať niekoľkých párov šikovný v prípade, že pár je poškodené alebo stratené.

Obsah:

1x Popruh Fotoaparátu Trojuholník, Rozdelenie Krúžkov Adaptér

1x ABS Plast Spp


  • Názov Značky: JETTING


Nene Alianza 2006
2020-08-31
4/5
May be a bit small for the Nikon D6

Napísať recenziu

Súvisiace produkty