Tvrdené Sklo Screen Protector Pre Gopro Hero 8 Šport Fotoaparát Screen Protector Film Pre Gopro 8 Kamery Príslušenstvo


Štítky: gopro riadidlá montáž, prípade gopro hero 8, plánovač nálepky, gopro 9 hrdina, auto gopro mount, hrdina 8 prípade orange, gopro 8 hrdina, gopro 7 hrdina, hrdina 8 pôvodnej prípade, gopro.

€1.31 €2.00
  • Skladom
  • w24073


Funkcie:

1.Kompatibilita:Špeciálne navrhnutý iba kompatibilné pre GoPro Hero 8 Čierny Fotoaparát.veľkosť a hrúbka sú perfektné pre hrdina 8 čierna,nie príliš Veľké alebo Príliš malé(Nie je fit iný model)

2.Funkcia: Ochrana Displeja a Objektívu z Dennej Škrabancov, Prachu, Škrabancov, Anti-odtlačkov prstov a anti-reflexné nátery zachovať kvalitu obrazu a bežné známky opotrebenia.

3.Tvrdené Sklo Základy: pre Hrdina 8 Čierne Tvrdené Sklo Objektívu+stylus s 0,3 mm Hrúbky, 2.5 D Kolo Okraj, Najvyšší Stupeň TPU Materiálu Dokonale Kombináciu Ochrany Originál Dotykové Skúsenosti;

4.Ľahko inštalácia a Bublina Zadarmo:Nano-elektrostatické Fólie Môžu Byť Automaticky Adsorbovanej na Objektíve Fotoaparátu.

5.Je vyrobený z vysoko tvrdosť, tvrdené sklo,bez odtlačkov prstov, žiadne bubliny a nezanecháva žiadne rezíduá, ak sa odstráni.

Popis:

1. Je na 99,99% Vysoko Transparentné Povrchu ochranný Film Umožňuje Pin Ostré a Skutočné Predloženie Obsah a Farby Na Obrazovke.

2. Skvelý dizajn poskytnúť najteplejšie a čo najviac kompaktný pohodlie pre váš fotoaparát.

Špecifikácie:

Materiál:sklo

Špecifikácie: split typ, multi-function

Farba: číra

Platné model fotoaparátu: pre GOPRO HERO 8

Balenie zoznam:

1* pre Prejdite Pro8 Screen Protector

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-5 mm odchýlkou.Vďaka!


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Prípad
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: gopro
  • Názov Značky: ACEHE
  • materiál: silikónové
  • Číslo Modelu: PL-3554


Napísať recenziu

Súvisiace produkty