Nabíjateľná Elektrické Šatku USB Horúčka Šatku Elektrické Kúrenie Zime Šál Unisex Šatku Turistiku, Horolezectvo


Štítky: bandana šatka scrunchie, esap, piesok šatku, elektrické šatku, sckarf, deka krku, bandana obyčajný, bavlna námestie hlavy šatky, šátek usb, teplo šatku.

€11.59
  • Skladom
  • w24224


Atribúty

1、Vhodných Príležitostiach: Tento elektrický šál je novo navrhnuté tak, elektrické teplý šál, ktorý je vhodný pre vonkajšie horolezectvo a predchádzanie omrzliny v chladnom počasí.

2、Vysoká Tepelná Účinnosť: vykurovacie teleso prijme skladanie-odolný vysoký výkon kompozitných vlákien vykurovacie teleso, ktoré má vysokú tepelnú účinnosť.Vykurovacie teleso môže byť ohnuté, a celý krku je rovnomerne vyhrievané s veľkým-oblasti, kúrenie, design.Elektrický šatka je odlišné od iných podobných výrobkov pomocou vykurovacích drôtov, elektrický odpor, atramentová tlač alebo nikel leptanie.

3、45°C Vykurovacia Teplota: So far-infrared uhlíkových vlákien kúrenie list technológie, vykurovacie teploty šatka je o 45°C pri teplote miestnosti.

4、USB Hlavou Dizajn: S USB hlavou dizajn, používatelia môžu používať svoje vlastné 5V napájanie banky na napájanie.Vstupné napätie je len 5V, tak na elektrický šatka je úplne bezpečné a spoľahlivé.Šatka je lítiové batérie, napájaný a vložte do nabíjačky do zásuvky 220V pre nabíjanie.Šatka trvá cca 4-6 hodín do plného nabitia, a môže dosiahnuť 3 hodín nepretržité kúrenie.

5、Rýchleho Ohrevu: Cítiť teplo do 1-5 minút power-on.Rýchly ohrev robí veľké oblasti vykurovania v celom krku.Podľa ergonomický dizajn, teplo efekt je pozoruhodné a šatka je teplé a pohodlné.

Špecifikácie:

Názov: Elektrické Šatku

Veľkosť(cca): dĺžka: 150 CM/59.06 v; šírka: 14 CM/v 5.51

Hmotnosť: cca 200g

USB dĺžka kábla: cca 120 CM/47.24 v

Textílie: solárne fleece

Teplota: 45°C, v závislosti na prostredí

USB napätie: 5V2A

Lítiová batéria napätie: 3,7 V

Lítiová batéria kapacita: 2250mAh

Lítiové batérie, nabíjacie napätie 4.2 V

Čas nabíjania: 4 až 6 hodín úplného nabitia(nabíjačka zeleným svetlom, s uvedením nabíjanie je dokončené)

USB šátek: nemožno uložiť elektriny alebo tepla.Šatka môže zohrievať pri zapnutí a pohode pri vypnutí napájania.Keď ste v prírode, môžete využiť power bank tepla, uistite sa, že plnenie poklad výstup 5V / 2A (tento šátek neobsahuje plnenie poklad).

Lítiové batérie, šatka: Elektrické šatku, non-nastaviteľné lítiovej batérie a nabíjačky.Čas ohrievania je približne 3 hodiny, takže sa môžete ho nosiť na vonkajšie použitie a môžete nabíjať sami, keď nie je elektrina.

Tri kúrenie metódy:

1. Domácnosti plug-in, napájací zdroj vykurovania je vhodný na posedenie, ale nie pre peších použitie.

2. Nabíjanie poklad je napájaný tepla, takže môžete chodiť voľne vonku.

3. S lítiové batérie, napájanie, môžete chodiť voľne vonku.

Balenie Zoznam:

Balíček 1:

USB Elektrické Šatku*1

Balík 2:

Elektrické Šatku*1

Non-nastaviteľné Lítiové Batérie*1

NÁS Predpisov Nabíjačka*1


  • materiál: Polyester
  • Štýl: Príležitostné
  • Číslo Modelu: Zimné Elektrické Šatku
  • Vzor Typ: Kockovaná


Napísať recenziu

Súvisiace produkty