12 Klincami Chôdza Ice Uchopovač Hrotmi Proti Sklzu Tvrdého Dreva Sal Lesa, Kopačky, Topánky Kryt Vonkajší Horolezectvo Turistika Sneh, Ľad Pazúry Priľnavosť Topánky Kryt


Štítky: sport ice uchopovač, turecký raki, ice uchopovač hrotmi deti, ženské snežníc, ženy snežníc, stúpanie ľad, ice pneumatiky spike, anti-sklzu spike, slipe ice uchopovač, boot uchopenie.

€8.29 €11.85
  • Skladom
  • w25527


12 Klincami Chôdza Ice Uchopovač Hrotmi Proti Sklzu Tvrdého Dreva Sal Lesa, Kopačky, Topánky Kryt Vonkajší Horolezectvo Turistika Sneh, Ľad Pazúry Priľnavosť Topánky Kryt

Odrážky: 1、Najviac Inovatívny Dizajn: High-quality 12 nit tipy, ktoré rozšíria spoločný priestor oceľovej tipy a silikónové, tak, že nechtov nemôže zamilovať sa ľahko.Strategické umiestnenie hrotmi zabezpečuje aj rozloženie hmotnosti pre dlhodobé pohodlie a trvanlivosť.

2、Špeciálne Silikónové: kryt je vyrobený zo silikónu, nie všeobecné TPR (termoplastická guma) guma, je veľmi pružný a nie trhať, 5 mm hrubšie ako bežné gumy, testované, aby zostali pružné až do -70 °F spojitá kryt s klincami na päty a prednej časti chodidla poskytuje trakciu, ako si krok za normálnych okolností.Agresívne klincami a behúne sa zabránilo pošmyknutia a pády na ľade škvrny.

3、Ľahko Nosiť a Nosiť: vlastníckych silikónové ponúka flexibilný, ľahký, celodenné trakciu riešenie.To sa hodí jednoducho a bezpečne cez vaše vlastné topánky alebo topánky a môže byť zložený dostatočne malé, aby sa pobyt v balení alebo v aute.

4、Vysoká Prenosnosť: Ľahké dať na a vzlietnuť.Pracuje so všetkými typmi topánky: športová obuv, topánky, voľný čas a večer obuv, atď.K dispozícii v niekoľkých veľkostiach pre mužov a ženy.Ideálne na rybolov na ľade, prechádzky, jogging, odhadzovanie snehu atď.

5、Mnoho Použitie: Vhodné pre mužov a ženy všetkých vekových kategórií, teenagerov, dospelých, seniorov.Vhodné pre vonkajšie chôdza, ľad uliciach, ľad uliciach, klzkej ceste a zablatené ulice.Horolezectvo a turistika sa neodporúča.

Funkcie:

Výrobok má silné pevnosť výkon pružné telo a studenej odolnosť od -35, non-sklzu a opotrebovaniu, silný a odolný, ľahko ovládateľný, a môže byť použitý s rôznymi ploché topánky, športová obuv, turistická obuv, horské topánky, atď.Vhodné pre vonkajšie horolezectvo v snehu ročné obdobia , Ľad, rybolov, ľad a sneh/vysokej mokrom teréne.

Špecifikácie:

Názov: Nová 12-zub Pohodlné Nehrdzavejúcej Ocele Ice Pazúry

Materiál: dovezené gumy, 201 posilniť nehrdzavejúcej ocele reťazca a 201 posilniť nehrdzavejúcej ocele pazúry

Gumy veľkosť:

M veľkosť: o 190x155x4.5mm/7.48x6.10x0.18-palcové

L veľkosť: o 210x160x5mm/8.27x6.30x0.20-palcový

XL veľkosť: o 230x175x6mm/9.06x6.89x0.24 inch

Platné veľkosť:

M veľkosť: EU36-40 veľkosť

L veľkosť: EU41-44 veľkosť

XL veľkosť: EU44-47 veľkosť

Jedno-a dvojlôžkových hmotnosť:

M veľkosť: o 390g

L veľkosť: o 395g

XL veľkosť: cca 400g

Balenie Zoznam:

1 Pár Non-slip Obuvi Zahŕňa

1*Čierna Skladovanie Taška

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Tvrdého dreva sal lesa


Napísať recenziu

Súvisiace produkty