Skrutka Statívu, Montáž Pripojenie Adaptéra pre GoPro HERO6 /5 /5 Relácia /4 Relácie /4 /3+ /3 /2 /1 Xiaoyi Športové Kamery


Štítky: akcia prilba, gopro prilba podporu, kamufláž gopro, akčné kamery, špionážne, bobber rukoväť, float rukoväť, akcia fotoaparát uchopenie, prípade sjcam, fotoaparát float, prípade sj8.

€4.20
  • Skladom
  • w25907


Skrutka Statívu, Montáž Pripojenie Adaptéra pre GoPro HERO6 /5 /5 Relácia /4 Relácie /4 /3+ /3 /2 /1 Xiaoyi Športové Kamery

Funkcie/Špecifikácie:

1. Pripojte quick-release GoPro kameru na akýkoľvek bežný statív pre rýchle a bez námahy.

2. Nízka hmotnosť a malé rozmery, je vhodné nosiť a používať.

3. Kompaktné a prenosné, je to užitočné, ak sa chcete pripojiť gopro a montáž.

4. Jednoduchý dizajn, je jednoduchý na obsluhu, bez ťažkostí.

Kompatibilná s Gopro: HRDINA

Materiál:Plast

Veľkosť:2.7*2*2cm

Doprava

1.Väčšina našich výrobkov je pripravený na odoslanie von na sklade,takže väčšinu objednávok môžu byť odoslané v rovnaký deň alebo nasledujúci deň,prosím, trpezlivo čakať na balík na dobierku.

2.Vo všeobecnosti,na prepravu spôsobom je predvolené nastavenie, keď ste na mieste, poradí,sme zvolili www.sarisanci.sk je preferovaný poštovné spôsob, ako posielať balíky,len chceme poskytnúť vám najlepšie prepravné služby,ale ak máte špeciálnu požiadavku,môžete správu odoslať k nám na najlepšie doprava návrh.

3.Zásielky, je mimo našej kontroly,prosím, otvorte balík skontrolujte položky, keď ho dostanete.ak je nejaký problém,prosím, kontaktujte nás čo najskôr na vynikajúcej po-predajný servis.

4.Ak ste nedostali vašu objednávku rámci dodacej lehoty, alebo ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás pre vynikajúcu po-predajný servis.Odpovieme vám do jedného pracovného dňa.

5.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v produkt cena a prepravné náklady.

Vynikajúci Po-Predajný Servis (Záručný List):

1,ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Sľubujeme, že vaše peniaze späť, ak položku, ktorú ste dostali, nie je,ako je popísané, alebo ak tovar nie je dodaný v rámci Ochrany kupujúcich obdobie.váš nákup je chránené, ak:

- Položka bol zakúpený v našom obchode.

- Položky, ktoré ste obdržali bolo poškodené,chybné alebo podstatne líši od položky zastúpené na stránke detailu produktu.

- Vaša objednávka nemal prísť nie kvôli faktory súvisiace s kupujúcim(napríklad:nesprávnu doručovaciu adresu bol poskytnutý).

- Položka je vrátený predávajúcemu z dôvodu cla(colné odbavenie/poplatky nie sú zahrnuté)

2,"bez NÁVRATU" pre všetky sezóny výborne 15 dní.( Vhodný pre zákazníkov z nasledujúcich krajín: USA, Kanada, Austrália, veľká BRITÁNIA, Francúzsko, Nemecko, Španielsko, Rusko )

1),ponúkame "Miestne Vrátiť" servis pre všetkých našich položky,možno budete vrátenie tovaru bez udania dôvodu jedným z našich miestnych skladoch,ako dlho ako oni sú nevyužité,neumytých a v ich pôvodnom stave-kompletné originálne balenie,značky,atď.

2),Nezabudnite vybrať "Easy Miestne Vrátiť" ako vrátiť dôvodu.Po miestnej vrátiť dosiahol,spracujeme vašu vrátenie peňazí do 7 dní,a položky, ktoré budú spracované na miestnej skladu,namiesto toho, aby poslal späť do Číny.

3),návratnosť nákladov na prepravu na určené miestne spiatočnú adresu hradí kupujúci.

3,(najdôležitejšie), Ako si náš výborný záručný a pozáručný servis?

Prosím pošlite správu na nás, keď nejaký problém a my vám odpoveď do 24 hodín u vás.

Feeback


  • Názov Značky: Foloveto
  • Druh: Príslušenstvo Set/Kit
  • materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: 176B
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: DJI


Napísať recenziu

Súvisiace produkty