Veľkoobchod - 60 X Čínske Umenie Ručné Kvet Čínsky Hodváb skladacie Bambusu Strane Ventilátora Fanúšikov


Štítky: bambusové deka kryt, umenie čínskych, hrvatska, opakovane slamy v prípade, gta, pre iqos nálepky, bambusové drevené uhlie handričkou, bambusové žltá, bambusové rastlín tanier, bezvládne bizkit t tričko.

€48.83
  • Skladom
  • w26022


upozornenie:

Ak potrebujete veľké množstvo alebo donot nájsť produkty, ktoré potrebujete v našej predajni, prosím, kontaktujte nás pre tie, ktoré potrebujete.Keďže máme veľa produktov donot zoznam produktov v našom obchode ešte.Sme vždy ponúknuť najlepšie množstva s veľmi priaznivú cenu pre vás.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stav a vo výbornom stave

veľkosť: o Dĺžka: 21 cm

Pôvod: Čína

Vďaka za vašu objednávku.vezmite prosím na vedomie, Čína príspevok je lacné, ale pomalý , zvyčajne to bude trvať asi 1 mesiac osloviť vás, počas dovolenky čas.môže to trvať dlhšie.nebudeme vrátenie peňazí, pretože akékoľvek omeškanie lodnej spoločnosti.vďaka za vaše veľké pochopenie.

Pozornosť Na Ruskej Federácie

V Rusku bol nový zákon, všetky pozemky potreby kupujúceho, meno a priezvisko ( priezvisko, meno, stredné meno), inak parcely nebude úspešné odoslanie.

Skontrolujte prosím vaše kontaktné informácie a uistite sa, že ste dodanie nás celé meno.nebudeme znášať stratené, ak pozemok je byť zaslaný späť, pretože svoje Neúplné Kontaktné Informácie.ďakujeme !

Poštovné A Daní

1.Všetky položky bude dodaný v určenom čas spracovania po prijatí platby (okrem soboty a dovolenka).Podľa defaulty objednávky bude dodaný prostredníctvom EMS, ktorá môže mať 5-8 dní pre dodanie, Sme nie je zodpovedná nečakaných odkladu, ako vlastné je proces, poveternostné podmienky a pod...)

V prípade, že kupujúci bude požadovať rýchlejšie vyjadriť ako DHL, UPS,Fedex (2-5 dní) pls kontaktujte nás pre ďalšie náklady, na po dohode s kupujúcim budeme modifikovať, aby suma s pridanou hodnotou pre vašu platbu.Na základe dlhodobej spolupráce s kuriérom agent, sme schopní ponúknuť najlepšie prepravné služby za nízke náklady.

2.Objednávka bude delared ako dar, alebo nižšiu hodnotu, eliminovať a minimalizovať vaše vlastné daňové a jednoduché vlastné konanie.

AVŠAK V niektorých krajinách, budete musieť zaplatiť dane alebo clá na dovážaný tovar.Niekedy tovaru v určitej hodnote, alebo v určitých kategórií, nie uhradiť dane.

Pravidlá sú rozdielne v každej krajine.Bohužiaľ, neexistuje žiadny spôsob, ako nám vedieť, pravidlá, predpisy, zvyky, tradície, postupy, miesta, systémov, systémov, papierovanie, kódy, zákonov alebo rozhodnutí každej jednej krajine.

Preto nemôže a nebude poskytovať rady o daní vo vašej krajine.Ako kupujúci, je to vaša zodpovednosť, ak chcete zistiť, ktoré informácie pred objednávky.

Predaj podmienky:

1. Mnohí predajcovia dodanie sivá trhu, renovovať alebo továreň sekúnd tovaru za podobné ceny k nám.Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové,prvotriednu kvalitu.

2. Chybný tovar musí vrátiť v 14days na výmenu alebo vrátenie peňazí; 1 rok factory záruky,možno zaplatiť poplatky za opravu, ak je to potrebné (Kupujúci bude účtovať spiatočnou adresou).

3. Sme vždy v našich silách, aby spokojní všetkých klientov, prosím, donot zanechať negatívne alebo nízke DSR Star voliteľne.

4. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém,veľmi pekne Ďakujem.

Ďakujeme, Že Ste Si Vybrali Náš Obchod Ako Svojho Obchodného Partnera!


  • Položka Druh: Šperky Obale A Reklamná
  • Číslo Modelu: L


Napísať recenziu

Súvisiace produkty