Spider Krmivo Obývacia Box Hmyzu okno Plastové Transparentné Plazov Kultiváciu Kontajner Scorpion Plaz Terárium Ideálny Biotop 2 Pc


Štítky: plastové terária, sty plaz, box hmyzu, box pre hmyzu, drevo lietať boxy, reptil, rastlina terária, príslušenstvo plazov, hmyzu plastové terária, kŕmenie včiel.

€1.02 €1.40
  • Skladom
  • w26262


Názov: Sadeníc zvyšovanie box/Larval chov box Materiál:Plast Plast Typ:ABS Veľkosť: 6.6x6.6x4.5cm nevzťahuje na: Scorpion,spider,Stonožka sadenice Uhol žaby,švába Package: 2 ks Plaz žijúci box Funkcia: Plastové Plaz terárium na trhu ,môžete si 360 Stupňový Výhľad z vášho domáceho maznáčika.Akryl je najlepšie transparentné polymér materiál v súčasnosti k dispozícii, akryl je možné dodať 92% priepustnosť svetla hodnotiť, Svetlo Prenosovej rýchlosti akryl je oveľa vyššia ako svetlo prenosovej rýchlosti skla.Všetky plazy sa vyžaduje pravidelné pôsobenie ultrafialového svetla(UV).najlepším zdrojom Uv je prirodzené slnečné svetlo,ale svetlo bude absorbovať alebo odrážať hálky.je to len o 0,6% UV svetlo môže preniknúť cez sklo.Aj v prípade, sklenené terárium je vystavené priamo na slnko. 99.4% UV svetlo sa bude odrážať terárium sklenené.V Porovnaní výsledok naznačuje, že váš maznáčik môže tešiť na Maximálnu expozíciu voči prírodné slnečné svetlo.Upozornenie: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania.Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.sarisanci.sk,ak chcete zmeniť predtým, než sme sa lode von. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby.Môžeme vám najlepšie riešenie.


  • materiál: Plastové
  • Názov: Sadenice zvyšovanie box/Larval chov box
  • Sa vzťahujú na: Scorpion,spider,Stonožka sadenice Uhol žaby,cockroach
  • Názov Značky: Dodržiavať Lietať
  • VEĽKOSŤ: 6.6*6.6*4.5 cm
  • Druh: Hmyz
  • Plastové Typ: ABS


Almightythreex
2020-11-18
4/5
Normal. Only the size in real life is quite tiny. For the spider first-the second line.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty