Dieťa Detí Kohútik Rukoväť Extender Bezpečné Kohútik Rozšírenie Batérie, Návod Umývadlo Extender Dlho Vody Na Umývanie Rúk Zariadenie HFing


Štítky: prsia tričko, čierne priesvitné tričko, flash foto, lesk kaftan, yqk, batoh meme, čína usb pamäte, želiari pin auta, Hrivy Koňa, deti batérie.

€3.30 €4.40
  • Skladom
  • w26333


body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Baby Deti Kohútik Rukoväť Extender Bezpečné Kohútik Rozšírenie Batérie, Návod Umývadlo Extender Dlho Vody na Umývanie Rúk Zariadenie HFing

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, bezpečné, zdravé a bez zápachu.

2. Veľmi vhodná pre deti na použitie, jednoduché a zábavné.

3. Je to vhodné pre deti umývať ruky, priviesť vodu bližšie k deťom a osvojte si dobré návyky umývanie rúk.

4. To nevyžaduje žiadne nástroje alebo montážnych dielov, a len potrebuje zvýšiť na oboch stranách, zatiaľ čo tlačí na nižšie klapka, a rozoberať rovnakým spôsobom.

5. V ťuknite na položku extender je navrhnutý pre väčšinu konvenčných kohútiky, vhodné pre kuchynské drezy, umývadlá, a dokonca aj vaňou vyvieračky!

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

2. Batérie nie sú zahrnuté.

Špecifikácia:

Veľkosť: ako obrázok zobraziť

Materiál: PP

Balenie Obsahuje:

Voľba 1:

1 x Batérie Vody Príručka

Výber 2:

1 x Batérie Rukoväť Extender

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • materiál: Iné


Napísať recenziu

Súvisiace produkty