10-300W LED Flood Light Vysokou Svetelná Účinnosť IP65 Vodeodolný Garáž svetlo Nádvorie Svetlo Námestie Svetlo #W0


Štítky: 500w led, led flood light veľké, celé spektrum phytolamp, lli led flood light, ip65 led, prívesok svetlo cemente, celé spektrum pásy, nízke prívesok svetlo, led stropné svietidlo strieborné námestie, 300w pred povodňami.

€1.42 €2.84
  • Skladom
  • w26553


Odrážky:

1、Vysokou Svetelná Účinnosť: lampa účinnosť je 85-100L / W, čo je oveľa viac ako podobné LED malé watt reflektory, dosiahnuť efektívnu úsporu energie účinok.V porovnaní s tradičnými halogénové reflektory, úspora energie je až o 90% a životnosť môže dosiahnuť až 50 000 hodín

2、Mliečneho Skla Módne Svetlá: novo vyrobené mini LED reflektory sú špeciálne navrhnuté pre malé a stredné vonkajšie LED reflektory s vysokými nákladmi výkon, kompletný funkcie, a nízku spotrebu energie.Je to štýlové a ľahké s vynikajúcim energetickej efektívnosti a spoľahlivú ochranu úrovni.Bude ideálnou voľbou pre váš low-power nasvetlenie produkty.

3、IP65 Odolnosť voči Poveternostným vplyvom: výrobok je dokonale utesnené.To znamená, že vy nemusíte starať o namočili pri práci.Vezmite prosím na vedomie, že reflektory a nemôže byť použitý vo vode.

4、Flexibilná Inštalácia: výrobok má nastaviteľný kovový držiak, ktorý môže byť inštalovaný na strop, stenu, zem a iných polohách a nastavením rôznych uhlov.Má kompaktný vzhľad, kompaktné celkové panel, môže lepšie integrovať s architektonické krajiny.

5、Široko Používané: Široko používaný v mosty, stanice, parky, hotel kluby a iné krajiny osvetlenie, ako sú športové ihriská, predné metrov alebo dvorov, reklamné billboardy, budovy, záhrady, tenisové kurty, parkoviská, štadióny a terminálov.

Popis: 1. Výborný odvod tepla výkon: Pomocou vysoko-kvalitného hliníka, svetlo má dobrý odvod tepla efekt a predlžuje jeho životnosť.

2. Vodotesný: IP65 úroveň ochrany znamená, že nebudete musieť starať o ligth prestane pracovať v prípade dažďa.

3. Široko používané: Vhodné pre štadióny, stanice, hotely, stavbách, plazas, dielne, sklady, stavbách, hotely, haly, parkoviská, záhrady, budovy, atď.

Balenie Zoznam:

1*Svetlo

1*Inštrukcie


  • Použitie: Priemyselná
  • Certifikácia: ce
  • Svetelný Tok: 0.0 lm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Lúč Uhol(°): 0.0°
  • Názov Značky: kaigelin


Napísať recenziu

Súvisiace produkty