Umelé Rastliny Bonsai Strom Simulované Príjemné Borovica Bonsai Domov Plastové Stolové Dekorácie Interiérov Zelená Rastlina


Štítky: bonsai, užovka stromová, obrie tiara, umelé falošné visí viniča, automatické bradavky, dizajn strojov, kvet rastliny rose, farma fresh, záhradný kvet 3d tapety na stenu, plavidlá deco.

€6.39 €8.41
  • Skladom
  • w27521


Informácie o produkte:

Materiál: Plast + plastové melmac + guma

Farba: Zelená, zelená, žltá, fialová, červená lotus farba

Váha: cca 220g

Balenie: Jednoduché, plastové vrece

Proces: Semi-ručné semi-mechanické

Typ: Bonsai

Veľkosť(Cca.): Umelé rastliny 26.5*15*23.5 cm/10.43*5.91*9.25 v, plastové napodobňované porcelánu kvetináč 10.5*7*4.5 cm/4.13*2.76*1.77 v

Funkcia: Plochy dekorácie, domáce dekorácie.

Vhodné pre: Doma, v kancelárii, dar, atď.

Zoznam produktov:

1*Simulované príjemné borovica bonsai

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.


  • materiál: Plastové
  • Umiestnenie: Plochu
  • Rastlina Štýl: Strom
  • Počet Pc: 1pc


Napísať recenziu

Súvisiace produkty