Údené Topaz A++ rýchlu Opravu Drahokamu Flatback Kryštály Žehlička na Kamienkami pre Oblečenie, Šaty, Výzdoba DIY SS6 SS10 SS16 SS20 SS30


Štítky: mystic topaz kamienkami, hrubý taška dmc kamienkami topaz, údené topaz ss20 drahokamu, mystic topaz kameň dúhy, 20x30mm kamienkami údené topaz, dym topaz drahokamu, topaz kamienkami, oblečenie topaz kamienkami, svetlo colorado topaz drahokamu, údené topaz krúžky.

€5.30 €7.35
  • Skladom
  • w28174


Hot fix kamienkami

Hot fix kamienkami, ktoré sa tiež nazývajú prenos tepla kamienkami, sú používané najmä na oblečenie.Ploché dno kameňa má lepidlo podklad a keď vyhrievané topí na povrch oblečenie.Tieto môžu byť dodržané pomocou bežného železa, je však vhodné používať tepla stlačte, ako sú schopní dosiahnuť vyšších teplotách (štandardné prevody vyžadujú teploty až 350-400 .F (177-200 .C), ktoré pravidelne žehličky nie sú schopné) a zároveň silným tlakom výsledkom je viac profesionálny štandard kvality.

Materiál: umelý Krištáľové sklo

Veľkosti

Kamienky sú veľké používať termín "ss", alebo kameň veľkosti, po ktorom nasleduje číslo uveďte veľkosť (e.g.SS8 je ekvivalentné 2.3 mm, SS10 je 2,8 mm).SS je viac používaný pre oblečenie znamená, pričom PP (alebo pearl doska), ktorá sa používa pre šperky.

Farby

Crystal clerar, Farba drahokamu, Crystal AB a Farba AB.Crystal clear pochádza z pôvodného skla farieb bez toho, iná farba, ľudia zhodnotiť kvalitu vždy založené na krištáľovo čisté farby, farebné kamienky sú z farebné sklo materiál, cuted po vychladnutí.AB (Aurora Borealis) nátery na kryštál a farbu drahokamu môžete urobiť kamene lesk ako Aurora Borealis.V číne trhu kvality crystal odmietol z dôvodu, aby ľudia dôrazne požadujú nízku cenu, AB farby sú viac a viac potrebné namiesto pôvodnej farbe.

O " Feilang Kamienkami "

Sústredenie sa na vybudovanie známe značky, we 're vynaložiť úsilie, aby sa stabilný kvality podľa našich technológií, dokonca sme na strihanie a farieb, takže ešte potrebné ďalšie zlepšenia.Vytvoríme profesionálne nákup kanál pre všetky svete kupujúcich.

Zobraziť Produkty

Údené Topaz A++ rýchlu Opravu Drahokamu Flatback Kryštály Žehlička na Kamienkami pre Oblečenie, Šaty, Výzdoba DIY SS6 SS10 SS16 SS20 SS30

Značka: Feilang Kamienkami

Názov: AAAAA Triedy Hot Fix Drahokamu

Typ: Flatback, Voľné Drahokamu, Kamienkami, Kryštály

Drahokamu Farba:hnedá drahokamu

Veľkosť: SS6 SS10 SS16 SS20 SS30

Balenie: SS6-20:1440pcs/taška SS30: 288pcs/taška

Ako Používať: Žehlička na,Kúrenie

Použitie Pre : Taška, Topánky, Oblečenie, Šaty, DIY, Plavidlá, Dekorácie, atď.

Nové Drahokamu

Je to sezóny, za účasť na všetky druhy svadobné,bankety a pláže zhromaždenia.

Feilang poskytnúť vám širokú škálu svetlé farby kamienkami, kvet-tvar samolepky, crystal appliques, orezávanie, kamienkami páse s nástrojmi a kamienkami reťazca.

Hot fix, Nail Art, Non rýchlu Opravu, Kamienky, Lepidlo na, Samolepiace, Žehlička a prišiť!

Stačí vytvoriť svoj vlastný jedinečný štýl!Zdobiť vaše nechty, telefón prípade, oblečenie, svadobné šaty, topánky a tašky.Čo len chcete!

Nová sezóna je séria svetlé kamienkami: citrón, broskyňa, ružové, oranžové, modré, svetlo zelené.Spev a tanec, s nádhernými glossing farby, aby ste sa leskne sa ako hviezda!

Módny styling s kamienkami, na párty, dancings, svadby a všetky druhy osláv, zobraziť žiarivý lesk.

O Ostatné Farby DMC Rýchla oprava Kamienkami

O "Feilang Kamienkami" Pls Kliknite Na Tlačidlo

Produkty Použitie

Spätná Väzba & Zákaznícky Servis

Upozornenie: Vzhľadom na rôzne obrazovka počítača, drahokamu displej môže mať trochu chromatism, dúfam, že sa to dá chápať.

1.Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star, budeme ocenia.

2.Po zobrazení položky, ak máte nejaké otázky, alebo potrebujete pomôcť, pls kontaktujte nás prvý a nechcem ľavej negatívnu spätnú väzbu.To je tak dôležité pre nás.

Uprednostňujeme vyriešiť všetky vaše problémy, aby ste spokojní namiesto spor, alebo zlé spätnú väzbu.

3.Ak sú položky dodané počas sviatkov, dátumu expedície bude odložené.Ak nie ste spokojní ako prepravný čas je oneskorený, prosím, nedávaj nás negatívnu spätnú väzbu na to, pretože to nie je naša vina.Pošlite nám e-mail a my vás budeme komunikovať s vyjadriť spoločnosť.

Prepravné Podmienky

1. Dodáme položiek na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.sarisanci.sk.Aby ste mohli získať zásielky normálne, vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

2.Môžeme posielať položky do 5 pracovných dní od prijatia platby vymazané.Každý pozemok bude mať sledovacie číslo pre vašich zásielok.

3. Pre dopravu zdarma, Náš štandardný spôsob dopravy je Čína Príspevok.To zvyčajne trvá 10-25 dni, aby sa dospelo k väčšine krajín.Ale v niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, vzhľadom k nie časté alebo leteckej inšpekcie colnými.


  • technic: AAAAA Rýchla oprava Kamienkami,žehličky Na,Lepidlo Na
  • Názov Značky: Feilang
  • Číslo Modelu: HSMC09
  • Ako používať: Rýchla Oprava Aplikátor Kúrenie
  • Tvar: Kolo Hot Fix Voľné Štrasom
  • Typ Produktu: 12 Aspekty Flatback Voľné Kamienkami
  • Technics: Hot-Fix
  • materiál: Sklo
  • Farba: Údené Topaz
  • Kamienkami Typu: Voľné Kamienkami
  • Množstvo: 288-1440 Ks
  • Štýl: flatback
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: About 20g-90g/pack
  • VEĽKOSŤ: SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
  • Použitie: Použitie pre DIY,Telefón Prípade,Box,Svadobné Šaty,Oblečenie,Odev, Príslušenstvo


Napísať recenziu

Súvisiace produkty