2019 NOVÝ Pevný Klobúk slnečník Krku Štít na Ochranu pred Slnkom S Odrážajúce Pásy a Vysokej Vidieť Oka Dizajn Pre Hardhats/Prilby


Štítky: klobúk bezpečnosť, ochrannej prilby, klobúk chrániť, štít na tvár s klobúk, tvrdý klobúk, prilba práce, tvár chrániť štít, prilba svietidla, staviteľ prilba, die hard tričko.

€1.76 €2.48
  • Skladom
  • w28611


Tvrdý Klobúk slnečník Krku Štít na Ochranu pred Slnkom S Odrážajúce Pásy a Vysokej Vidieť Oka Dizajn Pre Hardhats/Prilby

Funkcie:

Skvelé Priedušný Materiál - Vyrobené zo 100% polyester materiál, priedušná, ľahké a pohodlné, užitočných pre vašu každodennú vonkajšie práce a činnosti.

Vysoká Viditeľnosť A Reflexné Pásy - Na hardhat slnečník je s reflexnými okraja pásky a vysokej vidieť oka dizajn, ktorý bude držať vás v bezpečí, keď sa práca v noci.

Protislnečnú Ochranu - Vybavené úplný okraj dizajn, krku sunshield môže účinne chráni krk pred sunburnt.

Multifunkčné - Vhodný pre väčšinu čiapky, prilby a čiapky, To nie je len na stavbách, ale aj pre každodenné činnosti, ako je pešia turistika, rybolov,jazda na bicykli, záhradníctvo, golf, tenis, a tak ďalej.

Veľkosť:priemer 26.5 cm/10.41 palec,vhodné pre Hardhats/Prilby.

Špecifikácie:

Materiál:100% polyester

Veľkosť:priemer 26.5 cm

Farba:Oranžová, Žltá

Hmotnosť:100 g

Package Zahrnuté:

1 x pevný klobúk slnečník ( tvrdý klobúk nie je súčasťou balenia)

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Vďaka!


  • Číslo Modelu: 809B
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: LESHP


Napísať recenziu

Súvisiace produkty