Ženy Neviditeľné Push Up Podprsenka Shell Podprsenky Bez Ramienok Šaty Prsia Petal Sticky Silikónové Samolepiace Predné Pracky Brassiere


Štítky: marin shell, full shell, staroveké shell, zlatá shell, ventilátor shell, lyžovanie shell, nodemcu shell, mha shell, gravírovanie shell, taška shell.

€2.66 €3.91
  • Skladom
  • w28689


Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho Zoznamu Želaní,Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do vášho Obchodu Zoznamu.Ďakujem vám veľmi pekne!(^o^)/~

Popis:

* 100% zbrusu nový vysoko kvalitný!

1.Zhromažďovať a zvýšiť.

2.Rýchle a trvanlivé.

3.Priedušná a pohodlná.

4.Ľahké a pohodlné ideálny tvar podprsenka bez ramienok:pohodlné textílie,vysoko kvalitnej tkaniny,pohodlné hodvábne,mäkké na dotyk,rozlúčka so tepla.Táto podprsenka je neviditeľné pod akýkoľvek typ oblečenia.

5.Podprsenka funkcie:pevné spony,kolo pevný uzáver 360 stupňov,silná odolnosť proti opotrebeniu,100% bezpečnosť,super lepivými,bio-silikónové pohár,super priľnavosť,bezpečné a non-dráždi,ľahko sa čistí.

6.Opakovane samolepiaca podprsenka:podprsenka je samolepiace a je opakovane použiteľný podprsenku.V každom prípade,bezpečnosť je zaručená cez deň aj v noci.So 100% priateľská a hypoalergénne,naše lepidlá sa ukázalo, že majú najdlhšie trvajúce výkonu akéhokoľvek Lite podprsenka a bude trvať najdlhšie.

7.Svorky v každom šatníku ženy:bez Ramienok s uväzovaním za podprsenky sú ideálne pre svadobné šaty,low-cut šaty,šaty ples a domov šaty alebo akékoľvek formálne večerné šaty.To je najlepší čas na snímanie fotografií a červené koberce.zvoľte položku.

8.Pranie a dávajte pozor:Náš hrudníka nálepky môže byť použité viackrát.Po každom použití,jednoducho umyť silikónové koláč s teplou vodou a neutrálnym mydlom.Nie stroj umývateľný.Nepoužívajte humectants,parfumy,práškov alebo iné produkty starostlivosti o pleť pred použitím, ako to bude znížiť účinnosť lepidlo.

Špecifikácie:

Materiál:Spandex Silikónové

Podpora Typ:Drôt Zadarmo

Popruh Typ:Upravené-popruhy

Uzavretie Typ:Predné Zatvorenie

Štýl:Každodenné

Dekorácie:Tlačidlo

Vzor, Typ:Pevné

Pohár Tvar:Tri Štvrtiny(3/4 Pohára)

Podprsenka V Štýle:Push Up

Veľkosť:A/B/C/D

Pohlavie:Ženy

Príležitosti:Každodenné

Farba:Dve Farby

Package zahrnuté:

1 x Intimates Príslušenstvo

Veľkosť Vhodná pre Podprsenku

Pohár 32/70A,34/75A,36/80A

Pohár B 32/70B,34/75B,36/80B,38/85A

Pohár C 32/70C,34/75C,36/80C,38/85B

Pohár D 32/70 D,34/75D,36/80D,38/85C


  • Farba Štýl: Prirodzené Farby
  • Pohlavie: ŽENY
  • Položka Druh: Intimates Príslušenstvo
  • materiál: silikónové
  • Nemravný Obrázok: No
  • Intimates Príslušenstvo Typ: Prsia Lístkov
  • Názov Značky: Liva dievča
  • Číslo Modelu: Prsia Lístkov
  • So Sexuálnym Podtextom: No


Napísať recenziu

Súvisiace produkty