24PCS Veselé Vianoce Adventný Kalendár Taška Vianočné Darčeky, Tašky Nastaviť Číslo Nálepky pre Home decor


Štítky: lama papier taška, obchod papier taška, darčeková taška jewerely, adventný kalendár nálepky, adventný kalendár dreva, prekladané papierové darčekové tašky, kúpiť obchod taška, taška kraft papier, pekáreň papierová darčeková taška, adventný kalendár dom box.

€8.61 €12.86
  • Skladom
  • w29093


24PCS Vianočný Adventný Kalendár Taška Vianočné Darčeky Papierové Tašky Nastaviť Číslo Nálepky pre Home decor

Odrážky: 1、Čo uskladnenie: Skladovať v malých a stredných darčeky, ako sú cukríky, keksy, čokolády, hračky, fotografie, atď.To je Vianočný kalendár, tiež svadobné dekorácie, krstu, narodeniny detí, deň Vďakyvzdania, dary a ďalších zaujímavých udalostiach.

2、Vianočný Adventný Kalendár: S číslami od prvého dňa na 24nd dní, použiť na zdobenie Vianočných stromčekov, dvere, domy, steny, alebo krby, narodeniny, bannery, atď.

3、balenie Obsahuje: Patria 24 jednotlivo očíslované Vianočné darčekové tašky s dlhým lanom a 24 klipy, môžete zavesiť tieto vrecia v rôznych spôsoboch.Môžu kultivovať detí praktické schopnosti a tvorivosť.

4、Ekologicky Ochrany: Vyrobené z vysokokvalitného papiera, opakovane a šetrné k životnému prostrediu.Vianočné stromčeky alebo okenné dekorácie, môžu byť použité na Vianoce v nasledujúcich rokoch.

5、Dlhé Lano: S 10 m dlhé lano, môžu byť rozdelené do niekoľkých dĺžok a zavesiť na stenu, alebo kdekoľvek.Drevený klip, ktorá môže vlastniť darčekovú tašku na mieste.Vianočný Adventný Kalendár, s 24 príchodom číslo nálepky, ideálne ďalšie dekorácie pre všetky sviatky.

Špecifikácia:

Materiál: 70 g papiera

Veľkosť(cca.):

Vianočný papier taška 23x12x7.5cm

Farba vlny bodkovaný papier taška 24x13x8cm

Vianočné farby značky 4x7cm

Vianočný stromček tag 4.6x5cm

Číslo nálepky priemer 2.8 cm

Denník klip veľkosť: 3.5x0.7 cm

25 CM červené a biele bavlnené lano(24pcs)

10M červené a biele bavlnené lano

10M konopné lano

Balenie Zoznam(nepovinné):

Pre: 1 Sada 24 Vianočné Papierové Tašky (6 štýly, 4 každý) + 24 Farebné Vianočné Značky (6 štýly, 4 každý) + 24 Číslo Nálepky + 24 Denníka Klipy + 24 Červenej a Bielej Bavlny Laná

Alebo

Pre B: 1 Sada 24 Vianočné Papierové Tašky (6 štýly, 4 každý) + 24 Vianočný Stromček Značky (12 štýly, 2 každého) + 24 Kraft Papier Číslo Nálepky + 24 Denníka Klipy + 10M Červené a Biele Bavlnené Lano

Alebo

Pre C: 1 Sada 24 Farebné Vlny Papierové Tašky (8 farieb, 3 za farbu) + 24 Vianočný Stromček Značky (12 modelov, 2 každého) + 24 Kraft Papier Číslo Nálepky + 24 Denníka Klipy + 10M Konopné Lano

Alebo

D: 1 Sada 24 Farebná Bodka Papierové Tašky (8 farieb, 3 za farbu) + 24 Vianočný Stromček Značky (12 modelov, 2 každého) + 24 Kraft Papier Číslo Nálepky + 24 Denníka Klipy + 10M Konopné Lano

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Vianočné Darčeky, Tašky
  • Príležitosti: Nový Rok
  • Počet Pc: 24Pcs
  • Vzor: Kreslený Obrázok
  • materiál: Sulfátový Papier


Napísať recenziu

Súvisiace produkty