5 ks Doprava Zadarmo Vysoko Kvalitné Predné Vonkajšie Sklo Objektívu pre iPhone 11 11pro 11promax X XR XS Max dotykový LCD Displej náhradné


Štítky: iphone x 10 obrazovke náhradné, iphone 4s obrazovke náhradné, novecel o5, strih filmu stroj, fréza hydrogel, elephone g6 obrazovke náhradné, iphone x náhradné sklo obrazovky, carbon fiber puzdro pre iphone 12, iphone x xs obrazovke nahradiť, iphone6 náhradné displej nástroje.

€10.60 €11.16
  • Skladom
  • w30458


5 ks Doprava Zadarmo Vysoko Kvalitné Predné Vonkajšie Sklo Objektívu pre iPhone 11 11pro 11promax X XR XS Max dotykový LCD Displej náhradné

Popis:

1. To je pre popraskané sklo náhradné.Tovar je len sklo bez OCA film.Č temperovanie chrániť film.Žiadny Dotyk flex Kábel.Bez nástrojov. 2. Vysoko kvalitné sklo Krištáľ Vysokú Tvrdosť pre laminovanie.

O QC:

Skontrolovať po jednej pred odoslaním.Prosím vás ubezpečiť, aby si ju kúpili.

O Povinnosti:

Pls poznamenať, Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

O prepravná metóda:

Používame www.sarisanci.sk úradný spôsob dopravy , ktorý zaručuje aktuálnosť, zabezpečenie a služieb.ak potrebujete rýchlejšie dodanie, prosím, kontaktujte nás alebo si vybrať express sami,thx.

Pre Veľkoodberateľov:

Ak potrebujete viac produktov alebo ste veľkoobchod, prosím, kontaktujte ma priamo na lepšie ceny a informácie o náklady na dopravu.Vďaka.Whatsapp: +86 18664341252.

Balík Obsahuje:

5 ks Vonkajšieho Skla

Poznámka:

Máme všetky diely pre mobilné telefón opravy,OCA film/Polarizer film/Predné Sklo/Dotykový Displej/Všetky druhy Samolepiace nálepky/Podsvietenie/Rám/Zadný kryt/Flex kábel/Software atď.je jedným časti dodávame,máme aj technické vzdelávanie služby a LCD opravy zariadenia / plesne dodanie .ak máte záujem,prosím, neváhajte ma kontaktovať.

Obrázky Zobrazenie:

Obrázok je len orientačný.

O NÁS:

Naše kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny nám umožňujú mať reputáciu na mnoho rokov v mobilnom telefóne príslušenstvo & mobilný telefón časti trhu & LCD Opravy Zariadenie a mobilný telefón obrazovke opravy.Sme znížili náklady mnoho krát a pokúsiť sa ponúknuť lepšie ceny.Okrem toho, máme ERP systém kontroly a ručného QC dual kontrole kvality, aby zabezpečili, že naša kvalita a presnosť výrobku.Ak nemôžete nájsť to, čo potrebujete, môžete sa na nás obrátiť a my sa budeme snažiť nájsť pre vás.

Doprava:

1. Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. 2. Vo všeobecnosti trvá približne 4 až 7 pracovných dní express(DHL/EMS/Fedex), a 15-35 pracovných dní od www.sarisanci.sk alebo Čína Air mail na loď do vašej krajiny.Ak čas viac 35 dní,prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme vám dobrú pomoc. 3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 4. Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo,Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, FEDEX EMS alebo.

Spätná väzba:

1. Keď sa zobrazí položka na mail pls prezrieť hneď uistite sa, že sa zhoduje na popis v zozname. 2. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému.To nestane, ako sme dvakrát skontrolovať, každý kus pred odoslaním.Ak ste spokojní s položku, prosím, pomôžte zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, dáme vám niektoré zľavy, alebo nejaký darček pre vašu ďalšiu objednávku a necháme vás Pozitívna spätná Väzba raz dodanie je potvrdené.Vďaka za vašu podporu.

Návrat & Záruka:

1.Sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajk a pod. 2.Môžete vrátiť náš produkt na výmenu alebo vrátenie peňazí do 3 dní po obdržaní zásielky.Naše zásady vrátenia peňazí je na 7 dní od prevzatia vráteného tovaru. (Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo.Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.vďaka). 3.Na Výmenu,vrátenie prepravné poplatky hradí Kupujúci,a Predávajúci zaplatí náhradu poštovného.Pre osobný dôvod výmeny predávajúci nebude platiť poštovné ,môžete náš ďalší tovar ,takže môžeme loď spolu. 4. Ponúkame voľné oprava servis do 1 roka Zariadení .Pre prvých 3 mesiacov od zakúpenia, budeme platiť jeden spôsob, ako náklady na dopravu (z Číny do vašej polohy), Po uplynutí 3 mesiacov od zakúpenia, kupujúci je potrebné uhradiť 2 spôsobmi lodné náklady.


  • Funkcia 2: Renovácia obrazovke staré sklo
  • Názov Značky: fonlyu
  • Kompatibilný Model iPhone: IPhone 11 Pro
  • Edge-to-edge Pokrytie: áno
  • Kvalita: Vysoká kvalita pre laminovanie
  • Druh: Predné Film
  • Funkcia 1: Oprava krakovaný vonkajšieho skla
  • Dodanie: Do 3 pracovných dní po platbe
  • Package Zahrnuté: 5 ks Vonkajšieho Skla
  • Použitie: mobilný telefón
  • Kompatibilný Telefón Značky: Apple iPhone
  • QC: Skontrolovať pred odoslaním


Napísať recenziu

Súvisiace produkty