12Pcs/Veľa Vymazateľné Pero Ginding Trenie Teplota Vymazateľné Pera 0,5 mm Ihla Plný Študent Písacie Pero, 312G čierneho atramentu


Štítky: vymazať pero, roztomilý trenie perá, modrá kvapalina atrament gélové pero, cítil pero trenie, zlaté atrament gélové pero, pero trenia 4, aodemei vymazateľné pero, vymazať gélové pero, uni vymazateľné pero, bomma vymazateľné pero.

€10.68
  • Skladom
  • w32353


Špecifické Položky

Typ : Gélový Atrament, Pero Materiál : Plast

Použitie: School & Office Písanie Bod : 0,5 mm

Farba: 2 Vzory (ako obrázok) Položka Dĺžka : 14.5 cm

Výroba Popis

Package Vrátane

12pcs Gél Atramentové Perá v balení ( funkcie opp balenie, Náhodné Farby)

Spätná väzba & Service 1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Customer Servic, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému .Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás , my vám statisfied odpoveď & rozlíšenie.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. 2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov .Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby .Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky ,neváhajte nás kontaktovať.Platby 1) Pred nákupom , prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna .alebo nie, prosím opravte to pred platba 2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných nie pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/size}.Poštovné a Odovzdanie Termín: 1), Sme loď WORLDWEDE ako DARČEK . 2) tovar bude dodaný v rámci 1-5 bussiness deň po zaplatení ukončené ceceived. 3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo),dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní 4) čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov , to môže trvať až 35 dní . 5) Prepravná môže byť influencedby sviatky, udalosti a iné neistoty ,by Sme nemohli garantovať čas príchodu . 6) Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo BRZIL,vzhľadom na prísne vlastné politiky vaše krajín na MERCHANDISES z VÝCHODNEJ ÁZIE, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlho len dodacia lehota , prosím, nie cenovú ponuku .nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 8) Dovozné clá , dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.tieto poplatky sú kupujúceho , zodpovednosť . 9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny , colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie /nákup .


  • Písanie Bod: 0,5 mm
  • materiál: Plastové
  • Názov Značky: Kzwane Spg
  • Použitie: Reklamné Pero
  • Číslo Modelu: 312a
  • Druh: Gélové Pero
  • Gélové Pero, Atrament Typ: Liquid-Ink
  • Gélové Pero, Atrament Funkcia: Normálna
  • Vymazateľné Alebo Nie: áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty