2" 25-100ks Roloc Keramické Brúsneho Disku Brúska Pad S Tŕň Zámok Rotačný Nástroj Použiť na piesku rez clea a dokončiť na všetky kovy


Štítky: disk poľský, vzduch brúska roloc, disk grind, uhlovú brúsku kolo, 3 roloc, žehlička burín brúska, kotúč brúsny papier, silný burín brúska, grind koliesko, elektrická brúska pobočky.

€10.80 €14.40
  • Skladom
  • w32557


Funkcie:

Praktické: Brusných Brúsneho Disku je ideálne pre povrchové prípravné a dokončovacie práce a zanecháva povrchy so jednotný povrch.

Všestranný: Použite piesok, strih, čisté, a dokončiť všetky kovy odstrániť svetlo, korózii, oxidácii, a povlakov; pre dekoratívne povrchové úpravy, čistenie aplikácie, a odihlovanie; 2" priemer umožňuje použitie v ťažko prístupných oblastí.

Trvanlivé: Vyrobené z vysokopevnostnej hliníkovej dusnatého zrna textilné; viazané živicou, že je teplo a záťaž odolné.

Jednoduché Použitie: Type R, závitové skrutky späť a rýchle-zmena konektor umožňujú jednoduché pripojenie a odstraňovanie.

Špecifikácie:

Veľkosť: 2"/50 mm

Piesok: 80

Množstvo: 25-100ks

Balenie Obsahuje:

Brúsenie Disk+1 Držiak

Baiwen Náradie

Baiwen Náradie

O Platby :

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

O zásielke:

1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenky)

2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie)

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.Dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky nemôže byť garantované u nás, v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť efektivitu vašej recepcie.

Vezmite prosím na vedomie, že všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine bude na vaše náklady.

Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Spätná väzba :

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľký podporu, aby nás.Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, neváhajte a nechajte vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd.

Dôležité Upozornenie:

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.


  • Číslo Modelu: Iné
  • Názov Značky: SI FANG
  • Druh: Brúsneho Papiera
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie


Napísať recenziu

Súvisiace produkty