USB Skladacie Módne Vrecku Malý Ventilátor Tretí Prevodový Elektrická Mini Sledovať Jednoduché Ventilátor


Štítky: mini náhrdelník hodiny, elegantný skladací ventilátor, vonkajšie skladacie ventilátor, mario led hodiny, baseus skladacie ventilátor, prispôsobiť mini hodiny, luxusný skladacia ventilátor, led ventilátor hodiny india, waaier skladacie ventilátor, geekthink led hodiny.

€3.60 €5.15
  • Skladom
  • w33385


Popis:

Osobné Sledovať Ventilátor, Mini Prenosné Vreckové Ventilátor, Malý Skladací Fanúšikov USB Nabíjateľné forHome Office Vonkajšie Cestovanie Cestovanie Kempovanie Turistika Izba Špecifikácia:

1.Ventilátor čepeľ materiál: plast

2.Modelovanie: Hodinky

3.Prepnúť typ: Push typ

4.Veľkosť:3.54x5.31x1.77inches/9x13.5x4.5 cm Funkcia:

1. Dlhá životnosť, nízka hlučnosť a výkonné funkcie, môže podporovať vysoké speedrotation lamiel a generovať silný vietor. 2. Plochý tvar umožňuje ľahké držanie, vhodné pre uvedenie v kapsa, taška oron ruky, nosiť okolo a udržať chladné a horúce v lete. 3. 3 nastavenia rýchlosti na splnenie rôznych potrieb, stačí stlačiť power tlačidlo toadjust rýchlosť.Poznámka:

1. Majte prosím na pamäti, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas /kontrast nastavenia / etc, tam budú nejaké nepatrné rozdiely vo farbe využitie obrázkov a aktuálnej položky.Merané ručne, odchýlky 1-2 cm arepossible. 2. Prosím, zanechajte nám správu, ak máte nejaké otázky.Budeme reagovať a offeryou naše najlepšie služby.O Produkte Služby:

Ifyou nemajú problémy, kontaktujte nás a my vám vyriešiť problém na yoursatisfaction.

1.Prijímame PayPal len.

2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor PayPal.

3.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky.

4.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu.Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

Tovar vám bude odoslaný na kupujúceho Ebay dodaciu adresu LEN, tak, prosím, POTVRĎTE k dispozícii adresa na Ebay predtým platiť cez paypal.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ak nechcete prijímať položky na čas,ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Ďakujeme za pochopenie.

Spôsob Dopravy:

Položiek bude dodaný Rýchlo Post , bude To trvať 3-7 pracovných dní od termín prepravy.Shiping Času: Všetky položky, ktoré budú zverejnené na vás do 1 pracovného dňa (na dni v týždni - pondelok až piatok), platba sa odbavuje na strane predávajúceho

Na 26-Mar-20 na 04:20:23 GMT, predávajúci je pridané nasledovné informácie:


  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Druh: usb ventilátor


Napísať recenziu

Súvisiace produkty