Drevených Pravouhlých Slúžiace Skladovanie Zásobník Beef Steak Ovocie Denný Zásobník Raňajky Doska Drevo Pečenie Chleba Tortu Zásobník Domáce Dekorácie


Štítky: jedlo, ovocie, serv. zásobník, jedlo zásobník, miska na jedlo, košík ovocia, misa ovocia, dezert zásobník, denný zásobník, dekor zásobník, dri ovocie zásobník.

€16.26 €21.39
  • Skladom
  • w33664


Informácie O Výrobku

Drevených Pravouhlých Slúžiace Skladovanie Zásobník Beef Steak Ovocie Denný Zásobník Raňajky Doska Drevo Pečenie Chleba Tortu Zásobník Domáce Dekorácie Funkcie: 100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Materiály sú vyrobené z prírodného dreva, ručne vyrábané, šetrné k životnému prostrediu a zdravé Vhodné na čaj, káva, hotely, stravovanie, domov.Popis Položky: Názov článku : Ohýbané Drevený Zásobník/Obdĺžnikové Skladovanie Zásobník Veľkosť:40 cm*28 cm Materiál : drevo Štýl:Fraxinus mandshurica zásobník,Čierny orech zásobník,Bambusové zásobník Balenie zoznam:: 1 *skladovanie zásobník

Pripomienka:

1.Pretože produkt je merané ručne, môže byť 1-2 cm rozmerov chyba, prosím obráťte na konkrétny produkt. 2.Vzhľadom k streľbe svetla a uhol problémy a rôzne uznesenia z každej obrazovke, môže to spôsobiť, že niektoré farebné rozdiely.Je to normálne, nájdete konkrétny produkt. 3.Každý veľký strom má svoj vek, textúra, uzly a farby.Pretože pieskovacieho ručne, uzly sú nevyhnutné.Vzhľadom k výberu materiálu a veľké sériovú výrobu, drevo, farby a zrno z každej šarže bude mierne odlišné, nájdete konkrétny produkt.

Údržba Tipy:

Nové alebo nevyužitých woodware je spiace a mali by byť umyť teplou vodou.Drevené výrobky by nemali byť ponorené vo vode, na dlhú dobu a utrie s tvrdými predmetmi, inak bodliaky, praskliny, deformácie a formy sa objaví.Po použití, to by mali zmiznúť v čase, a často olejované udržiavať životnosť predĺžiť životnosť.


  • Štýl: Európa
  • Použitie: Riad
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • materiál: Drevo
  • Druh: Skladovanie Vaničky
  • Číslo Modelu: xw-0024


Napísať recenziu

Súvisiace produkty