Klitorisu bulík Milostný Trojuholník Biela, satisfeyer, satisfayer, žien, sexuálne hračky, stimulátor klitorisu


Štítky: sexahop, satisfye, satisfayer stimulátor, satisfyer pro poháre, satisfyer žena, sexuálnu hračku, vagin, muž satisfayer, sex buterfly, klitoris králik, kábel satisfayer.

€56.71
  • Skladom
  • w33793


Out-of-series bulík.S aplikáciou byť schopný diaľkové ovládanie hračka, milostný Trojuholník je vyrobený z vysoko kvalitnej bezpečnej silikónové telo.Jeho tlakových vĺn a nekonečný výber vlny a vibračné programy, aby ste sa rýchlo presvedčiť, že Milostný Trojuholník je ultimate bulík.

Môžete navrhnúť svoje vlastné vibrácie, zdieľať ich s viac používateľov, použite mikrofón mobilný transformovať okolitého hluku do vibrácie.Vďaka tejto použiť môžete aj svoje obľúbené piesne ako vibrácie prvky.Objavte haptic programové, individuálne nastaviteľné vibrácie programy, detekcia pohybu, alebo spojenie s viac hračky.Ale má aj výkonné vibrácie a možnosť ovládať s jeho APLIKÁCII pre mobilné zariadenia, ktorý bude pracovať ako vzdialené.

Vlastnosti: S tlakových vĺn a vibrácie mobile APLIKÁCIE (kompatibilný s akýmkoľvek Smartphone, Tablet Apple hodinky a systémy

Android) Skladieb vibrácií Okolia vibrácií Móde whisper USB nabíjateľné magnetické IPX7 nepremokavé Bezpečný lekársky silikón na telo


  • Názov Značky: Satisfyer
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Položka Druh: Vibrátory


Napísať recenziu

Súvisiace produkty