50 v 1 Presnosť netic Skrutkovača Nastavte Opravy Kit s Zliatiny Prípade Multi-Nástroj, Ručné Náradie, Sada na Opravu Telefón Hodinky


Štítky: pevný ženské plavky, led h11 cree bez ventilátora, hard enduro red bull, usb 7 pro držiak do vozidla, dievčatá čierne topánky 10, podkova topánky na podpätku, typ c telefónu headset, led qr111 teplé svetlo, uvex pracovné okuliare.

€12.48 €15.03
  • Skladom
  • w35256


[Multi-Profesionálny Skrutkovač Bitov] S2 ocele skrutkovač sada obsahuje 24/48 skrutkovač bitov, ktoré sú určené pre elektroniku, notebooky, telefóny, počítače, okuliare, smartphony, hračky, PC, hodinky, herné konzoly, foto-video, rádio, a väčšina vreckovými zariadeniami.

[netic Dizajn] S netic dizajn, ktorý robí to oveľa viac, jednoduché použitie.Stačí si vybrať bit, že potrebujete a dať ju do otvoru zvládnuť, a trochu sa bude nasávaný pevne, pretože netism.netic Bitov úhľadne vnútri hliníkovej zliatiny úložný box, aj keď hlava je otočená nadol, nebude padať.

[Vysoká Tvrdosť & S2 Oceľ Materiál]Aktualizované netic bitov vyrobený vysoký stupeň S2 ocele, ktorá je oveľa ťažšie a trvácnejšie ako CRV ocele.Tvrdosť až 60HRC(Tolerancia: +/- 2HRC), mimoriadna tvrdosť, superior húževnatosť, Vysoká presnosť.

[Hliníkovej Zliatiny Rukoväť & Hlboké Diery Práce Dizajn]Hliníkovej zliatiny rukoväť s anódovej oxidácii procesu a špeciálnych anti-slip liečby, zase spp dizajn.Je vybavený hlboké diery pracovných skrutkovač (12 mm pracovná hĺbka), 30% viac práce, hĺbka než bežné skrutkovače

[Vrecku Veľkosť Úložný Box]Hliníkovej zliatiny úložný box má slim & kompaktná veľkosť tela, hladké arc okraj, aby vám pohodlné uchopenie.Sandblasting anodická oxidácia hliníka ošetrenie povrchu, anti-Pot a proti korózii.Keď stlačíte tlačidlo na hornej, vnútorné pole bude jar von.

Špecifikácia

Bitov práce hĺbka: 9 mm

Hmotnosť: 249g/278 g

farba: šedá

Materiál: oceľ

veľkosť: 165 * 67mm

Obsah Balenia:

1 x 48 skrutkovač bitov

1 x skrutkovač rukoväť

1 x ESD kliešte

Poznámka

Bitová veľkosť by mala byť zodpovedal na skrutku veľkosť, inak trochu sa bude krútiť alebo daed.

Je to normálne, že niektoré železné piliny sa objaví v procese použitia, ktoré nemá žiadny vplyv na kvalitu a tvrdosť produkt, nebojte sa.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Názov Značky: FGHGF
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty