2 ks Kovové Hair Clipper Prílohu Špirála Nahradenie Hair Clipper Stráže Hair Clipper Limit Sprievodca Česať Vlasy Príslušenstvo na krájanie


Štítky: andis špirála hair clipper, tradičné česať vlasy klip, kovový hrebeň hair clipper, hrebene walh hair clipper, špirála stredne hair clipper, biely hrebeň hair clipper, ukončenie hrebeňa hair clipper, široký hrebeň vlasy klip, kovové hrebene hair clipper, nastaviteľný hrebeň strojčekov na strihanie vlasov, .

€6.25 €8.67
  • Skladom
  • w40368


2 ks Kovové Hair Clipper Prílohu Špirála Nahradenie Hair Clipper Stráže Hair Clipper Limit Sprievodca Česať Vlasy Príslušenstvo na krájanie

Funkcie:

1. Vysoká Kvalita: príručka špirála nastavenie je jednoduché a vysoko kvalitné špirála set je nádherné, kompaktný, odolný a praktický, čo vám umožňuje jednoducho vyhľadať a ovládať dĺžku svojho ostrihať, a to poskytuje lepšiu vlasy pre začiatočníkov.

2. Pohodlné Dizajn: príručka špirála funkcie magnetické dizajn, jednoduchá inštalácia, ktorý je silný elektrický clipper asistent, a okrúhly hrebeň zuby môže zabrániť pokožku hlavy poranenia, ktoré je bezpečné a jednoduché použitie.

3. Vymeniteľné Dizajn: rezná dĺžka nastaviť 1,5 mm/v 0.06, 4.5 mm/0.18 v(o),

4. Jemné Kvality: príručka špirála súbor môže byť použitý pre vynikajúce náhradné nože elektrické nožnice a elektrické nožnice.A súbor môžete vytvoriť cool a štýlové účesy.Integrovaný vodorovná čiara je ľahko ovládateľný a umožňuje presné strihanie vlasov.

5. Jednoduché Použitie: nastavenie je veľmi jednoduché, stačí opraviť hrebeň na spodnej stierača a vytiahnite ju opraviť.To môže byť efektívne použité v oboch suché a mokré podmienky, a súbor je vodotesný, rýchly a ľahko použiteľný.A súbor je potrebné nástroje pre strihanie vlasov a kaderníctvo.

Špecifikácie(o):

Názov: Príručka Špirála Nastaviť

Balenie: 1,5 mm/v 0.06, 4.5 mm/0.18 v

Balenie Zoznam:

1 x Príručka Špirála Sadu (2ks/set)


  • materiál: Plastové
  • VEĽKOSŤ: 1.5mm/0.06in, 4.5mm/0.18in
  • Číslo Modelu: Kovové Hair Clipper Prílohu Náhradné Špirála


Napísať recenziu

Súvisiace produkty