14 Palce Obdĺžnikový Pizza Lopata,Perforované Pizza Pádlo Hliníkové Pizza Kôra,Pizza Nástroj na Pečenie


Štítky: rada pizzu, chlieb lopatu, tortu lopatu, hliníkové pizza lopatu, 14 palce pizza, zdvihákov pizza, ooni pizza pec, pizza nástroj, kôra pizza, pizza pokožky.

€27.53 €35.30
  • Skladom
  • w41856


[PREDĹŽENÁ ŽIVOTNOSŤ]: Na jeho hlavu, každá pizza kôra má pevný anodická oxidácia hliníka film na ochranu povrchu pred oxidáciou.nielen odolné voči vysokým teplotám, ale aj odolné voči opotrebovaniu.Ľahší ako porovnateľné materiálov, ale s neuveriteľnú silu a odolnosť.Plus, táto pizza šupka je viazaný na posledných 5 až 8-krát dlhšie ako bežné pizza kôry.

[ZABEZPEČENIE STABILITY]: Tento grilovanie pizza šupka je dobre pre osobné strane s 2 "jazyk" pripojené k rukoväti.Výťah tejto kôry a vykonávať silne zaťažované pizza z prípravka oblasti na rúra a späť s stabilitu a jednoduchosť.

[FLEXIBILNÉ HLAVY DÁVA ŠKRABKA EFFECT]: Hliníkové hlavy Zem, skosený okraj uľahčuje podržte pizzu tak, že pizza vrúble lepšie, ľahšie v rúre.Perforované pizza kôra umožňuje používať menej kukuričná múka alebo múka pri prenose pizza z pracovnej stanice na pizza pec, byť prepustený zo spodnej časti, takže spodnej časti pizza viac chrumkavé.

[POUŽÍVA sa ČASTO PRI VYSOKEJ teplote PIZZA PECE]: ďalšie pohodlie, každý profesionálne pizza kôra má 8 palcový rukoväť, ktorá vedie používateľa ruky ďalej od horúcej rúre povrchy.Tento clic všetky hliníkové šupka je navrhnutý tak, aby zákona ako rozšírenie používateľov rameno a je dostatočne odolné, aby vydržali nepretržité používanie.

[ĽAHKO POUŽÍVAŤ KUCHYNSKÉ NÁRADIE]: Tento obdĺžnikový pizza šupka je vynikajúci Deň otcov, Deň matiek Darčeky, Vianočné Darčeky, Vďakyvzdania kuchynské doplnky, Bocérskych Deň zľavy pre svoju rodinu, priateľov.Musí mať kuchynské produkty

farba: čierna

Materiál: hliník

rozmery: 35x35cm/36 cm

Obsah Balenia:

1*Rukoväť

1*Pizza Lopatu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • materiál: Hliník
  • Pizza Nástroje Typ: Pizza Peelingy
  • VEĽKOSŤ: Shovel 35x35cm/handle length 36cm


Napísať recenziu

Súvisiace produkty