1Pc Star Tvar Snap Na Lesk Vlasov Klipy Barrettes Kovové Deti, Dievčatá Vlasy, Štýlové Vlasy Pazúr sponky do Vlasov Barrette Pre Dievča


Štítky: rada klip, lesk leskom sponky do vlasov, klip šperky, klip maska, klip golier, chvosty sponky do vlasov, cope, sponky do vlasov, dospelých lesk vlasov klipy, glam sponky do vlasov, klip kravatu.

€0.24 €0.36
  • Skladom
  • w45568


Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Kórejský štýl,Sa môže držať vlasy pevne a non slip.Môžete držať vlasy, zatiaľ čo styling a poskytujú rýchle ležérny štýl.

Budú r vlasy tesne mimo slipble dizajn zvládne čokoľvek hrubé alebo tenké vlasy, kučeravé alebo rovné vlasy.Retro modulu bb barrettes, jednoduché a ľahko otvoriť a zatvoriť.

Silné a odolné, s jemne elastické, žiadne ostré konce, jemné a pohodlné príslušenstvo, ktoré minimalizujú zachytáva a znížiť poškodenie.

Pre vás a vaše deti, tieto nádherné vlasy klipy sú vhodné na všetky príležitosti, najmä festival strany.

Príležitosti pre narodeninová párty, detské show, family fotografia, svadby, DIY dekorácie, látkové zdobiť príslušenstvo, tanec odôvodnenie kostým a viac.

Ideálny na Vianoce karnevalov, maškaráda, mardi gras, party, ples PLES, kostým pre cosplay party, stage, bar, nočný klub, narodeniny časť, atď.

Špecifikácia:

Materiál: Látkové

Farba:Červená,Ružová,Modrá,Zlatá,Strieborná,Čierna

Veľkosť:4,5 cm/2.5 v

Package Zahrnuté:

1*Detské Sponky Do Vlasov

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Prosím, dovoľte 0-1inch chyby spôsobené ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu.Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Množstvo: 1pcs
  • VEĽKOSŤ: 4.5cm/2.5in
  • Názov Značky: JCSYFAC


Napísať recenziu

Súvisiace produkty