10 Ks Nabíjací Kábel Chránič Winder Drôt, Kábel Displeja Pre Apple iPhone USB Nabíjačka, Kábel, Kábel Špirála USB Ochranné Puzdro


Štítky: priemyselné usb nabíjačky, ceil kábel držiak, kanthal, káblový navíjač mi, kábel chránič roztomilý pes, ev2300 rozhranie, cabl protector, usb žena protector, okrem, box xjw01.

€0.22 €0.29
  • Skladom
  • w46135


Funkcie: 1.Ochranu káblov: kábel chrániče sú navrhnuté s vysoko flexibilné silikónové a môžu byť použité ako nabíjačka telefónu šetrič energie a nabíjačka chránič úplne ochranu káblov pre všetky zariadenia, vrátane mobilných telefónov, počítačov, notebookov, blesk, káble, kábel myši, atď.

2.Ochrana účinok: chráni káble a napájacie káble od špiny, frays, spleti a uzlov; Znížiť riziko rozstrapkaniu a lámanie.

3.Dotyk pohodlné: lightning kábel chránič cíti príjemne a je zábava nainštalovať na všetky drôty koniec, môže byť použité na ochranu vašich pre slúchadlá, káble a nabíjačky, káble, môžete tiež zmierniť stres, keď sa dotknete to; Relaxovať, ešte lepšie, kábel chránič vyzerá v pohode.

4.Predĺžiť život káblov: kábel nabíjačky šetrič pomôže predĺžiť životnosť vášho kábel aj kábel poškodený.

5.Perfektné vaše kábla:posilniť kábel zapojte z vnútra von.Popis:

Jednoduchá inštalácia, podrobné využitie je poskytujeme; bez obáv zabaliť kábel chránič na váš preferovaný kábel.

Ako krásna dekorácia pre váš dátový kábel USB.Špecifikácie: Materiál: Plast

Veľkosť: 3,5 cm

Použiteľné produkty: Všeobecné

Farba:čierna ,biela ,šedá,zelená,modrá ,ružová,žltá ,náhodné(voliteľné) Balík je Súčasťou dodávky: 2 ks, alebo 10 ks x Kábel chránič Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.


  • Názov Značky: ACEHE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: áno
  • VEĽKOSŤ: 3.5cm
  • materiál: Plastové


Bxookcraft 44
2020-12-25
5/5
<2en> beautiful, convenient, good quality. I highly recommend. Favorable as price.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty