100ks / veľa Zahraničného obchodu populárne LED elektronické hodinky WR f91w oceľový pás a159 yuansufeng Kakashi hodinky multifunkčné hodinky


Štítky: f91w, sledujte 24 dizajn, f 91w, casio f 91w, casio, chronograf hodinky šport, f91w hodinky, f91w popruh, batéria np 20, náramok casio.

€155.76
  • Skladom
  • w47592


Ste vítaní, aby prišiel do nášho obchodu na objednávku.Väčšina produktov v obchode sú na sklade.Zabezpečíme dodávku, akonáhle umiestnite objednávky.Ak niektoré modely nie sú zistené, môžete sa obrátiť na náš personál priamo, a on môže poskytnúť cena pre vyšetrovanie S dátumom dodania, dúfam, že dlhodobá spolupráca je šťastný!!!!!!

1. môžete kúpiť tovar, prosím skúste položiť otázky alebo pochybnosti o tovar, budeme trpezlivo pre vás odpoveď na po jednom, všetko "sa líši od obrázka, tam je medzera s predstavivosť, nie krásna ako obrázok, prach na povrchu, hodinky remienok hodiniek prípade, poškriabaniu, jemné lak, atď. (pozor, pat, ak si mysli)

2. Ak výrobok s funkčné poruchy alebo problémy s kvalitou je zistil, najneskôr do 2 dní po obdržaní tovaru (podľa dátumu prijatia nákladného listu), prosím, kontaktujte nás v čase; ak je výrobok nesplní časový limit, nepravdivé informácie nebudú akceptované raz overiť.

3. Platforma našom obchode predáva spoločne, a všetky tovary, ktoré sú vysoko mobilné, takže možnosť prechodný nedostatok nie je vylúčené.Ak sa podobná situácia nastane, budeme vysvetliť situáciu kupujúcemu, keď kupujúci konzultuje s produktom.V prípade, ak kupujúci má fotografoval výrobku, budeme poskytovať tri spôsoby, ako pre kupujúceho obrátiť sa na: 1. Zmeniť tovaru podľa požiadaviek kupujúceho; 2: Rozšíriť obchodovanie čas podľa kupujúceho žiadosť a odoslať ju, keď to príde; 3: Plnú náhradu.

4. Budeme sa snažiť uspokojiť zákazníka špecifikácia výrobku farby alebo štýl, ale nie nevyhnutne 100%.Ak farbu a štýl nezodpovedajú požiadavkám, vám tovar nie je možné vrátiť alebo vymeniť (zákazník môže naznačovať, že tovar nemôže byť rationed podľa požiadaviek, a nedostatok sa dá vyriešiť).

5. Výrobky predávané v našom internetovom obchode sú starostlivo vybrané palm skrini, a dodacie lehoty po prísne kontroly a re-zásielky.Ak dôjde k nehode, prosím, kontaktovať kupujúceho v čase, palm kabinetu, budeme riešiť problém, s ktorými sa stretávajú kupujúci včas, nedávajú uprostred hodnotenie alebo zlé recenzie, bude bez komunikácie, za to, že riešenie problému priamo dať polovici sadzby alebo zlé hodnotenie budeme sťažovať na konci.

6. nespokojnosť, predstavivosť ako dôvod, nie je tam žiadne problémy s kvalitou, neprípustné.Ďakujeme za spoluprácu & nbsp; .


  • Prípad Materiál: ZLIATINY
  • Pohyb: QUARTZ
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: Č nepremokavé
  • Spona Typ: Pracka


Napísať recenziu

Súvisiace produkty