Prst Rukávy pre Hranie hier, Mobilná Hra, Obráťte sa na Obrazovke Prstom Postieľka Hladké, Tenké Anti-Pot na PUBG Mobilné Hry(6 Ks)


Štítky: mobile ovládači blesk, ovládanie pre mobil, ovládanie pubg, playerunknown, mobilný herný ovládač mobilný hra, mobile ovládači cieľ, hry na telefón, bojisko, keychain pubg, gamepad pubg.

€0.94 €1.57
  • Skladom
  • w48957


[Strieborné Vlákno 100% Pokrytie]povrch je úplne pokrytý strieborné vlákno, a prst rukáv má ultra-vysoká citlivosť všade.Nie len znižuje trenie na obrazovkách, ale tiež môže presne obnoviť posuvné každý Mikrometrov, každý kliknite na tlačidlo, bez chyby,umožňuje okázalí hladké herný zážitok.

[Ultra-Tenké & Izolácie Strane Khan] 0.7 mm ultra-tenké typ, strieborné vlákna tkaniny ruky sú chladnejšie ako iné gumy a bavlny prst sady, Tieto prst rukávy môžu izolovať strane potu a displej kontakt, non-sklzu, anti-drop, olej-dôkaz anti-odtlačkov prstov, môžete zlepšiť vašu hru pocit a vyhnúť prevádzkové chyby.

[Pružnosť]Ako tieto mobilné hry radič prst rukávy má vysokú elasticitu, môže upraviť a prispôsobiť väčšina ľudí prst veľkosti, to je prenosný a ľahko sa prenáša na vrecku alebo v taške, si ju môžete použiť kedykoľvek budete potrebovať.

[Citlivé operácie] Prevádzkové citlivosti, ktoré vám pomôžu zlepšiť herný zážitok.Jednoduché použitie.Získate impozantný a hladké herný zážitok s týmto prst rukávy.jeho koeficient trenia, je takmer trenie medzi prstom a obrazovky.Nie príliš klzké ako textilné prst rukáv.

[Širokú Kompatibilitu]Tieto mobilné hry prst rukáv stanovuje podporu takmer hry na Android alebo IOS telefón, a tiež dokonale kompatibilné pre strieľanie hry, vrátane pre PUBG Mobile, Call of duty Mobile, Pravidlá Prežitia, Nože Von, Bitky Hviezdy, Vniknutím Prime, Prežil Royale, Kritické Ops, atď.

Ľahké a priedušné: prst rukávy sú ľahké a priedušné, nie je upchatý.

Kontakt a citlivé: Vysoká kvalita vodivé vlákna, plne Kontakt obrazovky, citlivé, umožňujú efektívnejšie herný zážitok.

Pot dôkaz a non-slip: Pružné a hladké fungovanie pri hraní hier.to je pot dôkaz a non-sklzu, anti-jeseň, umývateľný a opakovane použiteľné.

Vysoká gumy: Obsahujúce spandex materiál na zvýšenie elasticity, že sa prispôsobí hrubé alebo tenké prsty.

Farba: Čierna

Materiál: Striebro vlákniny

Obsah Balenia:

6 * Herné prst sady

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • materiál: Plastové
  • Farba: Ružová blackGreen Čierna
  • VEĽKOSŤ: about 15103cm
  • Názov Značky: FGHGF


Napísať recenziu

Súvisiace produkty