LUOEM4pcs 40 LIBIER Magnetické Háčiky Neodýmu Zavesenie Skladovanie Háčik Držiak Sada pre Chladnička Domácej Kuchyni


Štítky: háčik vákuum, háčik silné, pohár sacie, háčik bulík, gazdiná na stenu, Bulík, pohár bulík, vešiak bulík, Silné Prísavky, kontajner nečistôt.

€8.66 €16.34
  • Skladom
  • w50850


Popis ste unavení z neporiadok?Ste unavení z toho, a zmätený garáže?Pomocou týchto žiadne nástroje potrebné háčiky maximalizovať žiadny priestor!Dať ich kdekoľvek na trvalé alebo dočasné uplatňovanie.Alebo vziať ich so sebou, ak budete cestovať pre jednoduché skladovanie a visí riešenia.Neodýmu magnety pracujú skvelý nástroj box, oceľové police, kovové kartotéky skrine, kovové workbench, atď.Použiť ich pre usporiadanie káblov, elektroinštalácia, osvetlenie, nástroje, náradie, kľúče, odkladacie priestory a mnoho viac!A keď na sviatky prísť okolo, ich použitie, ľahko zavesiť dekorácie!Vlastnosti - Farba: Strieborná, biela. - Materiál: A3 ocele, NdFeB železa. - Veľkosť: Cca 3.2 * 4 cm/ 1.26 * 1.57 palcový(L * H).

- Ich použitie v domácnosti, v kuchyni, na pracovisku, kancelárie, garáže, haly, telocvične skrinky, alebo dokonca na boku chladničky držte korenie rack.Použitie pre organizovanie, zdobenie a skladovanie. - S zahrnutá 3-odolné voči poškriabaniu lepidlo, podložky, stačí pripojiť na magnet základňu a nikdy nebudete mať žiadny strach z poškriabaniu alebo poškodeniu vašich jemnejšie povrchy, ako sú nerezové spotrebiče. - S našimi magnetický hák nastaviť môžete rýchlo a ľahko organizovať vaše: Kuchyňa / Garáž / Home / Práce / Kancelárske priestory. - Skvelé pre trvalé alebo dočasné použitie: 1. Nikdy stratiť svoje kľúče, opäť s magnetickým háčiky. 2. Skvelé pre zavesenie sezónne dekorácie. 3. Vezmite ich na ceste s vami pre extra visí a storage riešení.

Balenie zoznam

4 x 40 libier Silné Neodýmu, magnetické háčiky

4 x 3M Nuly bez lepiacej podložky


  • materiál: Liatina


Jacodo23
2021-01-03
1/5
This seller didn't ship my order.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty