1 ks Quantum lampa LED Lampa Modulárny Citlivé na Dotyk Osvetlenie Šesťhranné Nočné Svetlo Lampy Nástenné Svietidlo Šesťhranné nástenné svietidlo


Štítky: hexagon led dotyk, led osvetlenie hexagon, quantum prívesok pack, lampa led quantum, lampa led, lampa quantum, rozpúšťadlo pasce, hexagon lampa led, prívesok quantum, hexagon led.

€2.14 €2.85
  • Skladom
  • w54603


Funkcie:

1.Modulárny a Šesťhranný Dizajn:Toto je modulárny nástenné svietidlo s šesťhranné dizajn.Pomocou šesťhranné floppy, aby všetky štruktúry, aby vyhovovali vašim potrebám, potom zapnúť a vypnúť, dotknite sa ho.Minimalizmus štýl určite chytiť oči a nosenie vášho domova.

2.Inovatívne Citlivé na Dotyk:stene je svetlo zapnuté a vypnuté ľudským fyzickým dotykom.Kapacitný snímač slúži ako prepínač, ktorý obracia každú zložku, zapnuté alebo vypnuté, keď vaše telo dotyk povrchu.Tento dizajn umožňuje efektívne list, v ktorom chcú, alebo potrebujú svetlo.

3.Prispôsobiť Svoj Vlastný Priestor:Pomocou magnetickej hrany ak sa chcete pripojiť na svetlá dohromady, aby štruktúru, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu interiéru.Nech to inteligentné svetlo, aby váš dom svetlé.

Popis:

Pomocou šesťhranné floppy, aby všetky štruktúry, aby vyhovovali vašim potrebám, potom zapnúť a vypnúť, dotknite sa ho.Minimalizmus štýl určite chytiť oči a nosenie vášho domova.

Špecifikácie:

Farba:náhodný,biela,červená,oranžová,modrá,zelená,fialová(voliteľné)

Typ:UK,EÚ,USA,Bez plug(voliteľné)

Materiál: ABS

Farba: Biela

Režim: Svetlo s UK Plug/Svetlo s NAMI Plug/Svetlo s EÚ Plug/Len Svetlo

Výkon: 5W

Výkon: 110V-240V

Spôsob Inštalácie: Závesný/Double Pásky

Zdroj svetla: LED

Veľkosť: 11.5*10.0*1.8 cm

Package Zahrnuté:

1 * Nástenné Svietidlo

Alebo

1 * konektor

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ICOCO
  • Hlavný Materiál: Kovové


Napísať recenziu

Súvisiace produkty