2020 Nového pripojenia k Bezdrôtovej Bluetooth Klávesnice Magnetické Energeticky úsporné USB Keyboard With 7 Farieb LED Podsvietenie Pre Povrchovú Ísť


Štítky: windows7, penna bluetooth klávesnica, energy pill, silikónové podsvietenie displeja notebooku, usd bluetooth klávesnica, klávesnica bezdrôtová, klávesnica raspberry pi, prívesný plyn, ženšen maca, univerzálne led podsvietenie notebook.

€19.10 €27.69
  • Skladom
  • w56411


2020 Nového pripojenia k Bezdrôtovej Bluetooth Klávesnice Magnetické Energeticky úsporné USB Keyboard With 7 Farieb LED Podsvietenie Pre Povrchovú Ísť

Popis:

1. Efektívne Písanie Skúsenosť: jedinečný dizajn pre Povrchovú Ísť, s mierne rozšírené kľúče, poskytuje viac známe a efektívne písanie skúsenosti podobné tradičné notebooky.

2. 7-farebné LED Podsvietenia: 7-farba elegantné LED podsvietenie s 3 úrovne jasu je ideálny pre voľné písanie aj v zhoršených svetelných podmienok alebo v noci.Klávesnica sa automaticky zapnúť a vypnúť, keď je zapnuté a vypnuté.

3. Dotykový Displej Skúsenosti: vstavané dva-key touchpad vám môže poskytnúť dotykový displej skúsenosti bez odstránenia ruky z klávesnice.Split tlačidlá a scissorsswitches, aby vaše pisárskymi cítiť ako pohodlné ako na notebooku.Každý kľúč môže obsahovať až 3 milióny stláčaniu.

4. Úspora energie: Pomocou magnetickej energie plnenie technológie, môžete nabíjať klávesnice jednoducho a ľahko.Naše klávesnica podporuje režim spánku, ktorá sa dá vypnúť po niekoľkých minútach nečinnosti.Šetrenie energie okamžite a udržať klávesnici aktívny po celý deň!

5. Dlhý Pohotovostný Čas: klávesnica so zabudovaným 450mAh nabíjateľná lítiová batéria môže poskytnúť okolo 100 hodín efektívne využívať čas bez podsvietenia, zakaždým úplne nabitá, môže poskytnúť až 90-100 dní dlhý pohotovostný čas.Bezdrôtové Bluetooth 3.0 technológia môže poskytovať vysokorýchlostné pripojenie, signál na vzdialenosť Až 33ft / 10m.

Špecifikácie:

Vhodné modely: pre Povrchové Ísť

Bluetooth: pre broadcom riešenie

Funkcie: ABS čokoláda tlačidlo jadro, pomocou PU kože, high-end a rozlišovať.

Funkcie funkcie: Fn v kombinácii multimediálne funkcie

Vhodný systém: klávesnica veľkosť je špeciálne určený pre Povrchové Ísť.Klávesnica podporuje celý systém a môže byť použité v mnohých ohľadoch.

Podpora protokolu: Bluetooth 3.0 / 4.0 / 1.1

Napájanie cez USB rozhranie

Lítiová batéria kapacita: 450 mAh

Pracovná teplota: -10- + 55 °

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Použitie čas: 95 hodín

Pohotovostný režim: 60 dní

Kľúčové života: 500 miliónov krát

Účinnosť prevádzková vzdialenosť: 10 metrov

Balenie Zoznam:

1 * Bezdrôtová Klávesnica S Podsvietením

1 * Užívateľská Príručka

1 * USB Kábel

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.


  • Druh: Káblové
  • Názov Značky: tmddotda
  • Aplikácia: Tablet
  • Jazyk: angličtina
  • Package: áno
  • Klávesnica Štandardná: Notebook Klávesnice
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
  • Štýl: pre Tablet
  • Prevádzka Štýl: Kapacitný


Napísať recenziu

Súvisiace produkty