ATV POPRUH REMEŇA PRENOSOVÝ PÁS SPOJKA PÁS PRE ARGO ATV ČASŤ 127 159 127-159


Štítky: xsr155, atv rozpera, artic cat, arctic cat, držiak quad, aeon atv, massimo utv, príslušenstvo pre honda steed, čínsky quad časti, ducati nádrž.

€46.30
  • Skladom
  • w68303


Kompatibilné s: ARGO ATV ČASŤ 127-159 Prosím, uistite sa, že rok vyrobené z vášho motocykla je kompatibilný Ak chcete vedieť viac o produkte, kontaktujte nás

Stav: 100% nové, Farba: Ako je znázornené

Package zahrnuté: 1pcs

UPOZORNENIE:PROSÍM, SKONTROLUJTE VEĽKOSŤ ZÁPASY VY A JE SPRÁVNE PRED OBJEDNANÍM

1.V Súčasnosti Prijímame Karty Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Bankový Prevod.Viac Možností Platby budú k Dispozícii na www.sarisanci.sk v Budúcnosti. 2.Vážime si rýchlu platbu a tešíme sa na vašu podnikania v budúcnosti.Objednávky neplatené bude colosed do 20 dní. 3.budeme loď do 1 -5 dní po zaplatení overené.sledovať kód bude ponúknutá po zásielky.

1.Skontrolujte prosím vaše psč a telefónne číslo.pred vašej platby.Sú potrebné pre medzinárodnej expresnej prepravy. 2.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie ying.Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo v klimatických poveternostných podmienok.niekedy čína príspevok bude trochu pomaly,dúfam, že by ste mohli láskavo čakať na pozemok, vďaka.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Ďakujeme za pochopenie.

Všetky naše produkty sú 100% zbrusu nový a kvalitný. 1.Ponúkame 7 dní peniaze späť záruka, ak nie je spokojný s nákupom.Prosím, skontrolujte, či vaše objednávky po prijatí.Žiadne reklamácie budú uznané po uplynutí 30 dní odo dňa doručenia zásielky.Ponúkneme vám plnú náhradu, ak sme dodané nesprávne množstvo, nesprávne položku, alebo chybný tovar.A pls nám ponúkajú jasné obrázky na potvrdenie problém,alebo to bude ťažké pre nás, aby nám pomohli. 2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom, ako sme poslali a nebude mať vplyv na druhej predaj,v opačnom prípade nebudeme akceptovať vrátiť.ako obvykle,musíte zaplatiť za prepravu poplatok vrátiť.ale ak problémy sú spôsobené nami ,sme si istí, že na vine za to.

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá . 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.


  • 1fits pre: ARGO ATV ČASŤ 127-159
  • Číslo Modelu: SMT-ATV PART127 159
  • Názov Značky: LPZ


Napísať recenziu

Súvisiace produkty