1 Ks Na Trávu Príslušenstvo Filter Vzduchový Filter Vzduchový Filter Kosačky Na Trávu Filtre Pre Briggs & Stratton Filter


Štítky: karburátoru vákuum, žily na trávu, motocykel vákuum, vzduchový filter materiál, vzduchový filter na trávu, roper kosačky na trávu, rider kosačky na trávu, vzduchový filter na trávu, raven kosačky na trávu, vzduchový filter moto.

€0.29 €0.40
  • Skladom
  • w69589


1 Ks Na Trávu Príslušenstvo Filter Vzduchový Filter Vzduchový Filter Kosačky Na Trávu Filtre Pre Briggs & Stratton Filter Funkcie: 1.Jednoduchá inštalácia: jednoduché použitie. 2.Individuálne balenie: jednoduché uskladnenie. 3.Jednoduché na čistenie a údržba: vzduchového filtra poskytuje vynikajúcu ochranu, zlepšuje výkon motora, a tým zabraňuje buriny z upchávaniu.Popis: Vymeňte vzduchový filter, odolné filtračný papier dizajn.Kovové pletivo ochrana konštrukcie, predĺži životnosť.Špecifikácie: Farba:modrá biele Materiál:Plast + filtračný papier Package Zahrnuté: 1 * vzduchový filter Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ACEHE
  • Druh: Iné


Napísať recenziu

Súvisiace produkty