Vysoká Kvalita 100ks/Veľa 1/8 Palca-Barb Female Luer Zúžený Striekačku Montáž (Polyprop) Luer Lock Zúžený Konektor


Štítky: Striekačky, konektora injekčnej striekačky, luer, female luer, luer ihly, 9v dc motor, montáž luer, male luer, plastový box, luer lock male.

€25.14 €26.46
  • Skladom
  • w72555


Vysoká Kvalita 100ks/Veľa 1/8 Palca-Barb Female Luer Zúžený Striekačku Montáž (Polyprop) Luer Lock Zúžený Konektor

Dávkovanie tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy, Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy,Výdaj tipy

Female Luer injekčnej Striekačky Montáž (polyprop) 1/8 cm-Barb (Certifikát: RoHS je k dispozícii)

Vyrobené z lekárskej triedy polypropylén , odolné voči vysokej teplote, korózii , organické rozpúšťadlá, môže byť sterilizované s max. 140 celzia .Ak sa chcete Pripojiť Male Luer Montáž Pre Pripojenie Hadice.Double helix navrhnuté nepriepustných keď nezapadne na správne miesto.Vhodné Pre Náš Sortiment Luer Lock Striekačky.

Poznámka: luer injekčnej striekačky montáž neboli sterilizované, ak je to potrebné, budete musieť vykonať sterilizáciu sami po jeho prevzatí.

Špecifikácie produktu: 1,6 mm (1/16 palca) 2.4 mm (3/32-palcový); 3.2 mm (1/8 palca); 3.9 mm (5/32 palca); 4,8 mm (3/16 palca); 6.4 mm (1/4"); Výrobku materiál: PP (polypropylén) Produktu farba: priehľadná farba PP Tepelný výkon: môže byť sterilizované pri teplotách nad 120 stupňov Celzia, podľa podmienok žiadne vonkajšie sily, 150. Embrittlement sa vyskytuje v menej ako -20. Stres test: 1 s 2 mm*4 mm silikónové hadice a PVC hadica, ak sa použijú, tlak 300Kpa, spojenie sa vo vode bez bublina generácie.Keď sa používa s PU 2 mm*4.5 mm hadica, tlak 300Kpa, spojenie sa vo vode bez bublina generácie. 2 s 3 mm*5mm alebo 3 mm*6mm silikónové hadice a PVC hadica, keď sa používajú, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu.Keď sa používa s PU 3 mm*5 mm hadice, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu. 3 s 4 mm*6 mm alebo 4 mm*7mm silikónové hadice a PVC hadica, keď sa používajú, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu.Keď sa používa s PU 4 mm*6 mm hadice, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu. 4 s 5 mm*8 mm alebo 5 mm*9mm silikónové hadice a PVC hadica, keď sa používajú, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu.Keď sa používa s PU 5 mm*8 mm hadice, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu. 5 s 6 mm*9 mm alebo 6 mm*10 mm silikónové hadice a PVC hadica, ak sa použijú, tlak 300Kpa vo vode bez bublina generácie.Keď sa používa s 6 mm*8 mm alebo 6,5 mm*10mmPU hadice, tlak 300Kpa, žiadne bubliny vo vode, na výrobu.Chemická stabilita: Kyseliny, alkalické kovy, soli, alkoholu, fenol, aldehydy a ketón sú odolné voči väčšine organických rozpúšťadiel.Rozsah použitia: Biochemické analýzy, analýza kvality vody, bunkovej kultúry, životného prostredia detekcie, tlač, tlačiarenské farby, atramenty, tepelného inžinierstva, tlaku kalibrácia, meranie tlaku.Chladenie, dezinfekcia, vyučovanie, vedecký výskum, experimenty, zubné ošetrenie, vybavenia, a mnoho ďalších spoločných priestoroch.Najmä v niektorých presné vedecké prístroje a zariadenia širokú škálu aplikácií, ktoré boli získané v nízkej-tlak plynu-liquid tekutiny systému.Vzhľad: hladký povrch bez otrepov, lietanie hrany, žiadne významné deformácie, normálne farebné bez vlasy žlté vlasy čierne.

Balenie a Poštovné BALÍK:

Štandardný export kartón balenie.DODACIA LEHOTA:

3-8 dní po potvrdení objednávky,detail dátum doručenia by mala byť rozhodnuté podľa

výroba sezóny a objemu objednávky.Informácie O Firme

Ningbo VMATIC Kvapaliny Kontrola Industry Co., Ltd je špecializovaný výrobca a vývozca dávkovacích systémov a zariadení pre všetky priemyselné odvetvia.Všetky tekutín môže byť presne upustiť buď tlak vzduchu alebo mechanickej sily.Venujeme sa vydávaniu design, vývoj, výrobu a predaj.Máme 10 veľkých série pre našich výrobkov zodpovedajúcu klasifikáciu podľa kvality, funkcie a pod.Každý z našich položiek je dodržaná tým, že poskytuje na všetky odvetvia, nákladovo efektívne riešenie pre potreby vydávať kvapalín a vložiť riadeným spôsobom.

Všetky tekutín môže byť presne upustiť buď tlak vzduchu alebo mechanickej sily.Dodávame jednoduché ručné alebo lavica automaty na jednu časť materiálov cez automatické robotické systémy výdajných s víziou uznanie a meter-mix zariadenia na dve časti-materiály, ako sú epoxidy.Kompletný rad vymeniteľné striekačky, sudy, ihly a tipy sú tiež k dispozícii.

Naše výrobky sú vhodné pre mnoho aplikácií vrátane Lekárskych, Elektronické, Šperky, a Automobilový priemysel a všeobecné priemyselné OEM montážnych činností.


  • Číslo Modelu: VC-DL-1/8"
  • Druh: Príslušenstvo
  • Názov Značky: VMATIC


Napísať recenziu

Súvisiace produkty