Vianočný Večierok Gobelín Stene Visí Vianočný Strom Snowflake Silver Grey Dosky Stenu Spálne Deka Dekorácie Nový Rok Photobooth


Štítky: čierne a strieborné tapety, deka gobelín, cheongsam mužov, textílie na stenu, jing tian, mat stenu, čínskych mužov oblek, čínske šaty mužov, papier striebro stenu, koberec stenu.

€6.73
  • Skladom
  • w79174


【Detaily] vyzýva

Gobelíny sú vyrobené z super mäkké ľahkej polyesterovej tkaniny.Hrajú živé farby a ostré línie.Odolný materiál, opakovane pre vnútorné a vonkajšie.Šetrné pranie v práčke alebo ručné pranie so studenou vodou, no bleach, č vysokej teplote v suchu.

Popis Výrobku:

【Špecifikácia] vyzýva Farba: farebné Materiál: Super mäkké polyesterové tkaniny Veľkosť: Mnoho veľkosť pre vybrať.Package Zahrnuté: 1 x Gobelín (prísť s nejakou príslušenstvo)

Rozsah použitia:

Vianočné gobelín je taký viacúčelový dekorácie, môžete ho použiť ako umelecký stene visí, záclony alebo obrus na posilnenie domácej umeleckej atmosfére, aby vaše rodiny alebo priateľov, pocit iné tajomstvo.Ak sa vám páči, camping, mohlo by to byť dokonalý pikniková deka uterák.

【Poznámka] vyzýva:

1.Môžete umyť a zavesiť na suché pred použitím.Nízka teplota žehlenia, na to sa tiež pracuje.Nemusíte sa obávať, gobelín sa objaví zaniknúť. 2. Gobelín je veľmi ľahko zavesiť, to pomocou dekoratívne cvočky, push kolíky, Pripináčiky alebo Velcro pásky. 3. Prosím, dovoľte 1 - 2cm (0.4" - 0.8") odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 4. Vezmite prosím na vedomie, drobné farebné líšiť od produktov vzhľadom na iné svetlo a displeja. 5. Prosím nezabudnite umyť s inými predmetmi alebo vysokej teplote v suchu a stroj

prispôsobiť:

Kliknite na obrázok nižšie, ak chcete prispôsobiť gobelín vzor


  • Čistenie Typ: Stroj Umývateľný
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Karikatúra


Napísať recenziu

Súvisiace produkty