5 ks Sofistikované Ručné Skrutka Typ Gélové Pero Wolfram Hlavu 0,5 mm čierny atrament Kovovú Sponu Taktické Pero sebaobrany výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu


Štítky: výchova k demokratickému občianstvu pero, guľôčky lietať viazanie, guľôčkové pero mitsubishi, slot volfrámu, VOLFRÁM, kocka volfrámu, sonda nástroj, volfrámových drôtov, wolfram, list nástroj.

€29.97
  • Skladom
  • w79963


Špecifické Položky

Typ : Gélové Pero Materiál : 6061 hliník zliatiny

Použitie: School & Office ,Vonkajší Písanie Bod : 0,5 mm

Farby: Čierna Položka Dĺžka : 14.2 cm

Pero Hmotnosť :36.2 g

Výroba Popis

Package Vrátane

5 ks 6061 Aluminiums zliatiny Pero v jednom darčekovej krabičke

Spätná Väzba & Service

1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Customer Servic, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému .Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás , my vám statisfied odpoveď & rozlíšenie.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. 2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov .Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby .Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky ,neváhajte nás kontaktovať.Platby 1) Pred nákupom , prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna .alebo nie, prosím opravte to pred platba 2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných nie pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/size}.Poštovné a Odovzdanie Termín: 1), Sme loď WORLDWEDE ako DARČEK . 2) tovar bude dodaný v rámci 1-5 bussiness deň po zaplatení ukončené ceceived. 3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo),dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní 4) čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov , to môže trvať až 35 dní . 5) Prepravná môže byť influencedby sviatky, udalosti a iné neistoty ,by Sme nemohli garantovať čas príchodu . 6) Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo BRZIL,vzhľadom na prísne vlastné politiky vaše krajín na MERCHANDISES z VÝCHODNEJ ÁZIE, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlho len dodacia lehota , prosím, nie cenovú ponuku .nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 8) Dovozné clá , dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.tieto poplatky sú kupujúceho , zodpovednosť . 9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny , colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie /nákup .


  • Druh: Gélové Pero
  • Gélové Pero, Atrament Funkcia: Normálna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Office & Škole Pero
  • Písanie Bod: 0,5 mm
  • Názov Značky: Kzwane Spg
  • materiál: Kov
  • Vymazateľné Alebo Nie: No
  • Gélové Pero, Atrament Typ: Gél-Atrament
  • Číslo Modelu: GLB5090S


Napísať recenziu

Súvisiace produkty