5Yards/veľa Ručné DIY odev, doplnky, biela a čierna bavlna materiálu, čipky a výšivky záclony čipkou trim široký 11 cm


Štítky: textílie páse s nástrojmi, remesiel výšivka, embroid páse s nástrojmi, etnické páse s nástrojmi, výbava, žakárové páse s nástrojmi, plavidlá páse s nástrojmi, pás s nástrojmi, výšivky auta páse s nástrojmi, cross stitch páse s nástrojmi.

€15.99
  • Skladom
  • w84570


Aby som bol úprimný, som naozaj rád, že ste navštívili môj obchod, a som ochotný na pomoc tým, ktorí to potrebujú.Takže, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma.Budem sa snažiť čo najlepšie ponúknuť pomoc.Vďaka *_~

Názov: Čipky Páse S Nástrojmi

Technics: Vyšívané

Kvalita Materiálu: Polyester

Šírka: Cca 11 cm

Dĺžka:90cm /35.43 v

Min Objednávky:5yards(jeden yare je asi 90 cm/35.43 v)

Štýl: Remeselníci

Použitie: Obľúbené Oblečenie; Tašky;bytového zariadenia Dekoroch; Módne Apperal 5Yards/veľa Ručné DIY odev, doplnky, biela a čierna bavlna materiálu, čipky a výšivky záclony čipkou trim široký 11 cm

Otázky A Odpovede

Q1:Ako dlho sa budú dodávať tovar po môžem zaplatiť?

A1: Sme zvyčajne loď, aby ste do 7 DNÍ a dá vám sledovacie číslo potom, čo.

Otázka 2:Prečo predávajúci si vybrať logistika, aby sa rôzne môj výber?

A2: Zvyčajne budeme vyberať najlepšie vyjadriť, pretože každý kupujúci adresa nie je rovnaká, niektoré adresa je vzdialené oblasti, logistika, že kupujúci vybrať, nemôže prísť,ale prosím, nebojte sa, budeme meniť logistiky na vás a bude vám poslal správu,prosím, na vedomie, "www.sarisanci.sk" Správy( Čína Príspevok Registrované Air Mail ako prvý logistiky dodávky ).

Q3:Ako dlho môžem dostať svoj tovar po predávajúci dodali?

A3: To zvyčajne trvá asi 15-60days vašej objednávky prísť,ale ako to je nákupnej sezóny, logistické spoločnosti sú veľmi zaneprázdnení a niektoré objednávky môže trvať o niečo DLHŠIE, aby sa DOSPELO.Počkajte tovaru trpezlivo,ďakujem.

Q4:prečo predávajúci povedať, že tovar odoslaný,ale vidím, informácie stále"čakanie pre dodanie"?

A4: Sme zvyčajne loď, aby ste sa dodať tovar, ale je potrebné na ĎALŠÍ DEŇ, ak chcete vyplniť sledovacie číslo na vás, systém sa potom bude zobrazovať "dodanie".

O5:Prečo niektoré produkty sú klávesom"m"ako predajnú jednotku, ale niektoré sú"dvory"ako predajnú jednotku?

A5: Podľa výrobného procesu, musíme robiť rozdiel medzi predaj, prosím, láskavo pochopiť.Skontrolujte prosím, jasne pred miesto vašej objednávky.

Q6:Prečo som dostať produkt, dĺžka menej ako popis?

A6: Naše výrobky sú ručne-rez, a sú potrebné na farbenie a tlač,s cieľom zabezpečiť vaše zdravie je to v vysokú teplotu procesu, vysoká teplota, robí textílie, zmršťovanie, tak, že tkanina je kratšia ako skutočná,ale nebojte sa, budeme sa snažiť zlepšiť výrobný proces, chyba kontroly v 0.3 metrov, alebo tak.


  • Dekorácie: Čipky
  • Typ Produktu: Čipky
  • Textílie Typ: Oka
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: Čipky, Stuhy-020
  • Technics: Vyšívané
  • materiál: Polyester / Nylon
  • Šírka: 11cm


Napísať recenziu

Súvisiace produkty