Batoľa tanečná Sála, Džezový tanec oblečenie Dievčatá Cosplay Party Princezná Šaty Deti Halloween Festival tanečných Kostýmov, nosiť Oblečenie


Štítky: honda bluetooth plug, ponožky plamene veľkosť 46, česť zobraziť 20 úver, stroboskop led bleskom 37v, t3 mini straightener, morphe palett jednoduché, t3 smartwatch recenziu, obrazovka anti osvetlenie, spa nočné proti starnutiu.

€12.78 €15.97
  • Skladom
  • w87964


Pred Poradie 1.Ak si neviete vybrať veľkosť, prosím, kontaktujte nás,poskytneme vám návrh. 2. Potvrďte prosím, jasne, čo balík obsahuje v popise. 3.Prosím, vyberte si správnu veľkosť a farbu a používať správnu adresu doručenia, ak potrebujete zmeniť, prosím, pošlite nám správu okamžite po zadaní objednávky.Raz balík odoslané položky a adresa nemôže byť zmenené.

Platba 1.Neakceptujeme paypal alebo iné priamy prenos spôsob platby. 2.Naša cena je v AMERICKÝCH Dolároch,na zmeny výmenných kurzov každodenné.Doprava 1.Budeme vyplniť sledovacie číslo potom, čo zásielky, zvyčajne tam bude sledovanie informácie počas nasledujúcich 2-5 pracovných dní.Môžete si to overiť v objednávke.Informácie o spracovanie u dopravcu a na ľavej Číne, tam nebude žiadne ďalšie aktuálne informácie kým balík prišiel v cieľovej krajine a je spracované colnými.Takže ak tam je žiadne aktualizované informácie v tomto čase, je normálne, prosím, nebojte sa. 2.Medzinárodná doprava je trochu komplikovaná, a môže byť ovplyvnená rôznymi faktormi.Všeobecne dodacia rýchlosť je normálne v januári až septembri a trochu pomalý v októbri až decembri kvôli teplej nákupnej sezóny.Prosím, nám láskavosť, aby trpezlivo čakať. 3. Ak balík je prilepené v colných, je kupujúci zodpovednosť za jasný ciel, ak si potrebné dokumenty, prosím, kontaktujte nás.Spor 1.Ak chýba alebo poškodiť alebo akékoľvek iné nespokojnosť po obdržaní balíka, kontaktujte nás, pred otvorením sporu.Odpovieme vám do 24 hodín. 2.Ak potrebujete otvoriť sporu, zvoľte si, prosím, dôvod, starostlivo a preniesť efektívne dôkaz.To je veľmi dôležité!Ak dôkazom toho je nedostatočná, www.sarisanci.sk nebudú podporovať vašu žiadosť.Mohli by ste otvoriť iba sporu raz po poradí skončil na 15 dní. 3.Ak nie je zodpovednosť predávajúceho, môžeme akceptovať aj vrátiť, ale budete musieť zaplatiť vrátenie poplatkov sami! 4.Peniaze by mohli byť iba náhradu cez sporu, sme nemohli preniesť na kartu priamo manipulačné poplatky, je veľmi vysoká, medzi medzinárodný prevod. 5.Ak je refundácia nie je dohodnutá, vo všeobecnosti budú peniaze späť na váš účet v 1 týždni.Ak nechcete dostávať, prosím kontaktujte zákaznícky servis na www.sarisanci.sk.Na www.sarisanci.sk procesy vrátenie peňazí, a tak sme nemohli skontrolovať pre vás.Spätná väzba vážime si všetkých zákazníkov, ktorí zdieľajú svoje vlastné experince,poradenstvo a obrázky v spätnej väzbe!To je užitočné pre nás a ďalších zákazníkov!Ďakujeme!NAOZAJ DÚFAM, ŽE BUDETE MAŤ SKVELÝ ZÁŽITOK Z NAKUPOVANIA V NAŠOM OBCHODE!


  • materiál: Spandex
  • Názov Značky: LowFusaw
  • Číslo Modelu: QZ020
  • Pohlavie: Dievčatá


Napísať recenziu

Súvisiace produkty