Veľké Pece, 19.5*11 cm Mikrovlnnej Pece COE90 Sklo Fuseworks Pece Sklo Auta 8pcs nastaviť


Štítky: sklo mikrovlnnej pece, použitie skla re 90, pece, pece mikrovlnná rúra, mikrovlnná pece, keramické elektrické pece, sklo pece, mikrovlnná pece, stolička králik, stolička koliesko.

€47.14
  • Skladom
  • w89984


Dostanete celkom 8items pre tomto poradí:

1 veľké Mikrovlnnej pece

10 ks pece papier

1 pár rukavíc

1 glass cutter suché

1bag Millefiori sklo

1bag Konfety Sklo

1bag Dichroickým Sklo

1bag Bullseye Sklo

Popis mikrovlnnej pece:

Mikrovlnná pece je nový typ vysoká teplota, rúra na sklo topenia alebo mäknutia, ktorý je v súčasnosti populárne v Európe a Spojených Štátoch oblastiach.Je kompaktný, bezpečná, pohodlná, úspora energie, ochrana životného prostredia, a vysoká účinnosť, vo vnútri pece teplota môže dosiahnuť až 900℃ (1650 ℉) pri prevádzke.To je dobrý nástroj pre tepelné spracovanie skla.

Bezpečnostné Tipy:

1. Pri použití, umiestnite spodnej časti s kúskom non-stick vysoká teplota vzdorujúci papier na použitie doma, mikrovlnná rúra zásobník; potom kombináciou dvoch alebo viacerých malých sklenených kusy spolu ako preferencií.

2. Ak mikrovlnnej pece je mokrý, pece papier je čierna a žltá, namiesto bielej.Tak mikrovlnnej pece, skladovanie, aby sa vlhkosť-dôkaz liečby.

3. Nevkladajte horúce mikrovlnnej pece na mikrovlnná rúra, výrobkami z dreva, plastu chladenie.

4. Neotvárajte mikrovlnnej peci pri chladení, studený vzduch okamžite do mikrovlnnej pece, vysokú tepelnú prostredie, spôsobí poškodenie mikrovlnnej pece.

Výhody Produktov :

Bezpečnosť: mikrovlnnej pece materiál pre vysoké teploty tepelne odolných vlákien, aj keď maximálna teplota vo vnútri pece až do 900°C, ale teplota povrchu je len okolo 70°C, tak dlho, ako operácia správne nebude žiadne nebezpečenstvo.

Pohodlie: Tak dlho, ako nastaviť mikrovlnnej pece sady a domov mikrovlnná rúra, môžete sa stať šperku.Jednoduchá obsluha, len niekoľko minút umelecké dielo.

Úspech : Začiatočníci môžu začať rýchlo a ľahko.Vytvoriť šperky, fľaše, uzávery, zásuvky, ovládacie prvky a sochárske umenie.budete robiť nádherné sklo šperky, gombíky a zdobením v žiadnom okamihu!

Platby

1.Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je bezpečný spôsob, ako pre vás.Pred platba prosím, uistite sa, že dodacia adresa,psč a Telefónne číslo je správne,Vďaka.

2.Ak chcete platiť v rôznych spôsobov,ako,, pls contat nás.

3.Naša cena nezahŕňa dane,DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar"alebo "vzorka" s nízkou hodnotou

Zásielky

Všetky doprava zadarmo tovar bude dodaný HK post air mail,zvyčajne dodacia lehota je 10-20days.Ak nemôžete prijať tento spôsob doručenia, môžete zvoliť iný spôsob dopravy, ako EMS,UPS,FEDEX,DHL, a tak ďalej, máme aj zľava z týchto lodnej dopravy.Tak pls poslať správu alebo nás kontaktujte Obchodného Manažéra, ak ste objednávku, ako ste zaplatili a budeme meniť cenu primerane.Ďakujem.

Návrat

1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami,budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady.Spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky.

2. Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude sa žaloval s pôvodným spôsob platby.

Spätná väzba

1. Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť.Sme vážim si každého zákazníka.Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu herThank vám za pochopenie!


  • Sklo: pece auto
  • lacné pece: poistka 10
  • vybavenie: sklo šperky zariadenia
  • taveného skla: šperky trinket
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • nástroj: sklo výrobu nástrojov
  • sklo nástroje: sklo pece
  • sklo šperky: pece príspevky
  • Číslo Modelu: XX001
  • pece: pece pece
  • Nástroje: sklo šperky robiť


Napísať recenziu

Súvisiace produkty