Domáce Mini Tepelné Tesnenie Stroj Prenosné Pulz Tmel Tesniaci Balenie Plastové Vrecko Na Uskladnenie Potravín Náterové Hmoty


Štítky: infračervený rozsah, monokulárne tepelnej, fotoaparát hunt, iray saima scl 35, rozsah tepelného, pard, fotoaparát termálne videnie, termovision, termálne videnie, thermovision.

€1.81 €2.01
  • Skladom
  • w93262


Domáce Mini Tepelné Tesnenie Stroj Prenosné Pulz Tmel Tesniaci Balenie Plastové Vrecko Na Uskladnenie Potravín Náterové Hmoty

-Úvod: Prenosné ručné plastové vrece teplo tmel na zámok chuť a čerstvosť potravín pre vás.

-Multi-function: Uchovávajte všetky požívatiny (potraviny, chipsy, cukríky, zákusky, zvyšky) čerstvé a suché.Akýkoľvek druh plastu alebo hliníka taška je vzťahujú k moci tesnením.

-Ako používať: Umiestnite tesnenie stroj na sáčku a jemne mŕtvice zľava doprava.Pri stlačení, použiť trochu sily, a nie ísť príliš rýchlo.

-Materiál: high-kvalitné ABS materiál, vysoká teplotná odolnosť, pokles odolnosti; kompaktné a prenosné, jednoduché použitie a obchode, veľmi vhodný pre domáce použitie.

-Poznámka: Pred utesnenie taška, prosím, squeeze vzduchu z vaku ak chcete dosiahnuť optimálnu čerstvosť.Prenosné prenosné plastové vrece tepla fóliou Zámok v potravinách, chuť a čerstvosť Magnet na založené môžu byť absorbované na povrchu kovu Jednoduché a pohodlné používanie a skladovanie, veľký ideálny pre domáce použitie Špecifikácia Názov: Domáce Mini Tepelné Tesnenie Stroj

Materiál: ABS Plast + Elektronických komponentov Veľkosť: 10*3.8*6 cm/3.94*1.5*2.36 palec

Farba: Biela/Ružová Funkcia: Jednoduché použitie, vákuové tesnenie, udržať potraviny čerstvé a suché

Výkon: 2*AA Batéria (nie je súčasťou) Tipy 1. Nechajte 1-2 cm (0.4-0.8-palcový) sa líšia vzhľadom na ručné meranie. 2. Skutočná farba sa môže mierne odchýlky vzhľadom na svetlo, obrazovky rozlíšenie, kontrast, atď.

Balík Obsahuje 1 * Mini Tepelné Tesnenie Stroj


  • materiál: Plastové


Napísať recenziu

Súvisiace produkty