Vnútorné Rohožky Pred Dvere Mat Non Slip Podklad Super Absorpčné Blato a Sneh Magic Nečistoty Trapper Rohože Vstupné Dvere Koberec Topánky Mat


Štítky: jeseň dvere, rohože vnútorné, dvere, rohože vnútorné text, vnútorné mat, koberec nečistoty, dvere, rohože vstupné veľké, nečistoty mat, chodby mat, Magic Mat, interiérové rohože, dvere mat vnútorné.

€18.62 €21.90
  • Skladom
  • w10607


Vnútorné Rohožky Pred Dvere Mat Non Slip Podklad Super Absorpčné Blato a Sneh Magic Nečistoty Trapper Rohože Vstupné Dvere Koberec Topánky Mat

Vnútorné absorbčné podlahové rohožky šrot mimo nečistoty, voda, prach, piesok, blato, slush, plieskaníc, trávy alebo dážď, sneh a savá mokré nohy.Naše dvere mat prijíma inovatívne double-layer, dekontaminácia procesu, s dlhým úlety a krátke úlety byť usporiadané v rôznych vrstvách.Vysoká úlety drží špiny, zatiaľ čo krátke úlety zachytí pôdy a piesku efektívne.vedenie podlahy čisté a suché.

VNÚTORNÉ MAT:Dosť veľké mat je skvelé pre domova, dvere mat prijíma vybraných jemných vlákien a najnovšie šitie technológie.Ktoré môžu byť použité ako kuchyňa, koberce, vaňa rohože, krytý vitajte koberce, predné dvere, rohože, domáce koberce, môžu byť umiestnené v spálni, zadné dvere, práčovňa, obývacia izba, garáže, kancelárie, priemyselné, komerčné riešenie s vysokou návštevnosťou vnútri.Vezmite prosím na vedomie, to nie je vhodný pre mokré, alebo vodnatá miesto.

NON-SLIP & NÍZKY PROFIL: viacúčelové dvere, rohože používať ťažké TRP "Uchopovač Non-Šmyk" podklad na suché podlahy kĺzaniu alebo šúchať podlahy.Nízkoprofilový dizajn, takže dvere vyhral uviaznuť.Ideálny pre domy s domáce zvieratá (psy a mačky), alebo deti.Ich mokré nohy tiež by utrite viac krát v snahe dosiahnuť čo najlepší efekt.

EASY CLEAN & Silné DURBLE: O prameňoch suché päť krát rýchlejšie než bežné Non-slip dvere mat.Modernizácia technológie prijaté robí pevné a praktické, nie je ľahké spadnúť,ktorá má riešiť problém veľkého množstva hairfalling v pranie stroj.Po viackrát prať test, dvere mat je stále rovnako dobré ako nové.Umývateľný len stroj shake alebo hadice off s vodou.

Vybrať zdravé, štýlové nečistoty trapper rohožky z ľahko udržiavať svoje okolie čisté a suché.

Takže vždy môžete začať svoj deň v pohodlí.

BEZPEČNÉ a ZDRAVÉ PRE VÁS,Magické dvere čistenie mat,udržuje vaše podlahy a domov čistejšie,nie je potrebné zničiť vaše nohy, len krok k čistote.

NÍZKY PROFIL: Low profile design, takže dvere vyhral uviaznuť.Ideálny pre domy s domáce zvieratá (psy a mačky), alebo deti.Ich mokré nohy tiež by utrite viac krát v snahe dosiahnuť čo najlepší efekt.

JEDNODUCHÉ ČISTENIE :Môže byť ručné pranie a pranie v práčke.Výhodou Nečistoty Trapper mat je to odoláva pranie na 30 stupňov.

SILNÝ NON-SLIP : "Non-Slip" podklad a je schopný bez drsných podmienkach, napríklad suché drevo podlahy, dlaždice podlahy, atď.bude to zastaviť mat pošmyknutia alebo regálov, keď sa používa a držať vás v bezpečí tým, že zabraňuje neželaným pádom.

SILNÝ DURBLE: modernizácia technológie prijaté robí pevné a praktické, nie je ľahké spadnúť,ktorá má riešiť problém veľkého množstva hairfalling v pranie stroj.Na mikrovlákna pramene suché päť krát rýchlejšie než bežné non-slip dvere mat.

SUPER ABSORBOVAŤ VODU & NON-SLIP PODKLAD:O prameňoch suché päť krát rýchlejšie než bežné non-slip dvere mat.Super absorbuje vodu a blato,protišmykový podklad mäkké a bez zápachu.

farba:Sivá+Hnedá+Žltá

Materiál:Chemické vlákna

veľkosť:60*90 cm

Obsah Balenia:

1*Dvere Mat

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Číslo Modelu: dvere mat
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty