Hydraulické Jack Prst Auto Konektor 5 Tony Stroj Zdvihnúť Prst Jack Tepelne Ošetrené Ocele


Štítky: vzduch auto, valv, jack 6 ton, ventilátor pre motorové, auto konektor set, pre dievča bunda, jack a rose titanic, Motor 220v, zomrie hydraulické, vody hydraulické.

€158.37 €175.97
  • Skladom
  • w140328


Popis Produktu

5 Ton Príručka Mahine Jack je vhodná pre rôzne situácie a odvetví, ako heavy-duty strojársky priemysel, automobilový údržba priemyslu, alebo len pre individuálne potreby.Prevádzka je jednoduchá, ale tiež je dosť silný, Silný Výkon Premium Materiál 360°Otočná Bývanie Jednoduché Použitie

Funkcie A Podrobné Údaje

【ULTRA SILNÝ] vyzýva-menovitý nosnosťou môže dosiahnuť až 5 ton (11023lbs).Okrem toho, môžete využiť buď hornej časti prst na zdvíhanie ťažkých veľké veci, ktoré si môžete sotva presun vlastnými rukami. 【ŤAŽKÝCH STAVEBNÝCH] vyzýva - Vyrobené z obrábania, z nehrdzavejúcej ocele.Takže celé telo, vrátane valca bývanie je odolné a robustné. 【PRUŽNÝ VALEC BÝVANIA] vyzýva-bývanie môže byť swiveled o 360°.Prostredníctvom rotatory bývanie, môžete prispôsobiť stroj konektor do rôznych situáciách pružnejšie 【JEDNODUCHÉ POUŽITIE] vyzýva-Cez ventil a dlhé rukoväte, operáciou, aby sa stroj výťah a na jeseň môžu byť tak jednoduché, ako je to možné. 【ŠIROKO APLIKOVANÉ] vyzýva Odevy pre rôzne situácie a odvetví, ako heavy-duty strojársky priemysel, automobilový údržba priemyslu, alebo len pre individuálne potreby.

Špecifikácie

Menovitý Zdvíhacia Kapacita: 5 Tony / 11000lbs Prst Min.výška: 25 mm/ 1 palec Zdvíhacie Ťah: 230mm/ 9 palcov N.W./G. W.: 21kg

Kľúčové Vlastnosti

Silný Výkon menovitý nosnosťou môže dosiahnuť až 5 ton (11023lbs).Buď hornej časti prst môžu byť použité na zdvíhanie ťažkých veľké veci.

Premium Materiál, ktorý je Vyrobený z obrábania, z nehrdzavejúcej ocele.Takže celé telo, vrátane valca bývanie je trvalé a znesiteľné.

360°Otočná Bývanie bývanie môže byť swiveled o 360°.Prostredníctvom rotatory bývanie, môžete prispôsobiť stroj konektor do rôznych situáciách pružnejšie.

Odnímateľné Dlhé Rukoväť, extra dlhá rukoväť môžete vytvoriť svoj pracovať jednoduchšie.A to môže byť odstránený pre skladovanie.

Jednoduché Použitie nemusíte stráviť deň naučiť sa, ako používať stroj jack.Je jednoduchý a silný, takže môžete ju používať, hneď ako ho dostanete.

Široké Uplatnenie Tejto hydraulický valec je vhodný napríklad pre zdvíhanie a zarovnanie veľmi ťažkých bremien s obmedzeným priestorom.

Obsah Balenia

1 x Stroj Prst Jack 1 x Odnímateľná rukoväť


  • Druh: Ventilátor Časti
  • Prst Min. výška:
  • Menovitý Nosnosťou:
  • Zdvíhacie Ťah:
  • Zdvíhacie Kapacity (V Tonách):


Napísať recenziu

Súvisiace produkty